Haber Yandex Navigasyon Windows Phone Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yandex Navigasyon Windows Phone Mağazada

Bir sure önce ios ve Android platformları için yayınlanan yandex navigasyon Windows Phone mağazadaki yerini aldı.

Uygulamayı Windows Phone mağaza linkinden indirebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: GodMode, OttomaN TigeR, PureFood ve 2 diğerleri

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ilk yorum benden :tşk:

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Yandex farkını ortaya koymaya devam ediyor.
Haber için teşekkürler...

0MG90

0MG90

Üye
Hayırlı olsun :tşk: haber için

csH

csH

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: csforever
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler deneyen arkadaşlar deneyimlerini görüşlerini yazarsa çok iyi olur.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Tasarım Wpden şaşmış iosa yaklaşmış

alical33

alical33

Üye
teşekkürler böyle haberleri okumak güzel :tebessüm:

Rainesto

Rainesto

Üye

serverfun912

serverfun912

Üye
Yandex'e yazılımcılarımızı desteklemesi için mesaj attım herkese açığız dedi :) Meyvelerini vermeye başladı.Ek olarak sesli arama ve görüntü arama özelliğinide söyledim.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
güzel guzel

PureFood

PureFood

Üye
teşekkürler deneyeceğim, ilk çıktığında bize gelmedi diye üzülmüştüm

saynesim

saynesim

Üye
Yandex browserde bir an önce mağazaya gelse süper olur

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Nokıa'nın navigasyon uygulamasından farkı ne?Yada ondan iyi mi?

luckysleven

luckysleven

Üye
Nokıa'nın navigasyon uygulamasından farkı ne?Yada ondan iyi mi?

daha doğru sonuçlar veriyor trafik bilgisi daha detaylı .. here mapste hala cadde olmuş sokakları güncellememişler .. Ama here mapste sesli navigasyon daha detaylı bunda kilit noktalarda sesli yönlendirme yapıyor .. Görüntü olarak here maps, işlevsellik olarak yandex bana göre ..

OozyStaw

OozyStaw

Üye

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben İstanbuldayım. Bende Lumia 920, Enişte de Galaxy S2 var, arabamla bir yere gidiyorduk, Yandex navigasyon yüklemiş bana onu gösterdi. Hemen ikimiz birden açıp test ettik. Sesli anlatımlar, yol tarifleri, programın görüntüleri, aracı yakalaması vs. konusunda Nokia süperdi. Bir çok dönemeçte bir çok yerde Yandex sapıttı :). Arkadaşta fazladan birde paralı satın aldığı gelişmiş farklı bir navigasyon daha vardı. Hemen onu söyleyip açtı. Ama nafile. :) Nokia tam dönemece yaklaşırken dahi haber veriyor ve şimdi buradan dönün diyor. Diğer iki programda bazı yerlerde sınıfta kaldılar. Nokianın bu konudaki tek eksisi uydu haritalarının güncel olmaması. Normal haritalarında yollar var fakat uydu haritasında daha bizim evin inşaasına bile başlanmamış :D Bunun dışında başka bir eksisi yok.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve 4MaGuS
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ben İstanbuldayım. Bende Lumia 920, Enişte de Galaxy S2 var, arabamla bir yere gidiyorduk, Yandex navigasyon yüklemiş bana onu gösterdi. Hemen ikimiz birden açıp test ettik. Sesli anlatımlar, yol tarifleri, programın görüntüleri, aracı yakalaması vs. konusunda Nokia süperdi. Bir çok dönemeçte bir çok yerde Yandex sapıttı :). Arkadaşta fazladan birde paralı satın aldığı gelişmiş farklı bir navigasyon daha vardı. Hemen onu söyleyip açtı. Ama nafile. :) Nokia tam dönemece yaklaşırken dahi haber veriyor ve şimdi buradan dönün diyor. Diğer iki programda bazı yerlerde sınıfta kaldılar. Nokianın bu konudaki tek eksisi uydu haritalarının güncel olmaması. Normal haritalarında yollar var fakat uydu haritasında daha bizim evin inşaasına bile başlanmamış :D Bunun dışında başka bir eksisi yok.

Enişteni yenmişsin.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
evet dediğin gibi here maps da yapılan evler köprüler hiçbiri yok hatta bazen şehir dışına tanıdıkların eşin dostun evine bakalım diyorum ama koca bir bulut oda engel yenileme yok birde normal yollarda ds aksilik var az da olsa örn kartalda geçit yapıldı sekiz ay oldu tık yok ters yola sokuyor vs vs ama 10 üzerinden 8 diyorum genelde çok iyi bunları da halletseler

Üst Alt