Yandex Music Premium MOD APK v2022.06.4

Sponsorlu Bağlantılar

tiklaap

Üye
    Konu Sahibi
Yandex Music Premium MOD APK v2022.06.4

Yandex Music Premium MOD APK v2022.06.4​



Yandex Music, bir Rus yayıncının müzik uygulamasıdır. Kullanıcılar tarafından Android'de müzik dinleme ihtiyaçlarına hizmet etmek için bu ülkenin en ünlü formlarından biridir. İlk ve en basit şey, bu uygulamanın Rusların görüntüleri kullanması için tasarlanmış olmasıdır, bu nedenle hepsi bu dilde yüklenmiştir. Ancak emin olun çünkü yine de normal olarak İngilizce diline ayarlanabiliyor.

Yandex Müzik gerçekten son derece kullanıcı dostu bir arayüze sahip çünkü tasarımı günümüzdeki popüler uygulamalarla neredeyse aynı. Tüm uygulamaların Spotify gibi sıralandığını ve görüntülendiğini görebilirsiniz. Kullanıma girdikten sonra, ana duvar kağıdı ve farklı yerlerde düzenlenmiş ana özellikler gibi çeşitli farklılıklar göreceksiniz. Ancak uygulamayı düzenli olarak müzik dinlemek için kullananlar için özelleştirme onlar için çok fazla sorun yaratmayacaktır. Beğendikleri müziği uygulamaya yüklerler ve ardından keyfini çıkarması için çalışmasına izin verirler. Ama yine de öğrenmek istiyorsanız, oldukça basittir, sadece gizli klasörlerde uygundur. Tipik bir kullanıcının da öğrenme gücü vardır.

Yandex Müzik'teki yenilikleri ve harikaları keşfedin!​

Özellik bölümü hakkında, Yandex Music tek bir uygulamada on milyonlarca parçaya sahiptir. Bildiğiniz gibi Rusça tabanlı bir yayın uygulaması olduğu için şarkılar da bu dili ön planda tutacak. Ancak çok fazla endişelenmenize gerek yok çünkü müzik mağazasında milyonlarca şarkı her zaman dünyanın en sıcak müzikleri için en son güncellemeleri alır. Ayrıca, beş yıl içinde her durum için, kullanıcıların ruh haline uyması için uygun bir müzik listesi olacak. Örneğin, Noel'de, bu vesileyle dünyaca ünlü şarkılar her zaman zirvede olacak, Yeni Yıl, Paskalya, ... ve birçok kültürde birçok tatile dikkat ediliyor.

 
  • Beğen
Tepkiler: gonyalı ve bveo1990


gonyalı

gonyalı

Üye
:tşk:
 

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
:tşk:
 
gonyalı

gonyalı

Üye
Link ölü
 


Üst Alt