Yanan Sticker

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
can1our

can1our

Üye
    Konu Sahibi
Yanan Sticker
Piyasada hala var mı bilmiyorum ama şebeke enerjisi üzerinden beslenen yanıp sönen stickerlar vardı bunlar nasıl bir sistem kullanıyorlar bu sistemi ne kadar büyütebiliriz radyasyonu azalttığı sizce ne kadar doğru ?

SilentOne

SilentOne

Üye
yanlış daha çok arttırıyor

can1our

can1our

Üye
    Konu Sahibi
peki ya nasıl bir sistemle çalışıyor bu konuda fikriniz veya bilginiz var mı ?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bende hatrlyorm onları,cok içimde kalmstr kullanmakk :dry: ​ama bataryanın anasını ağlatır eminim....

can1our

can1our

Üye
    Konu Sahibi
nasıl ağlatır sonuçta telefonla bi bağlantısı yoktu bilmediğim ne vardı bu sistemde :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum nasıl baglantısı yok ? bataryadan enerji almazsa nasıl yanıp söncek bu meret ? :hmmm

kraldost

kraldost

Üye
gogula yaz öğren :islik

can1our

can1our

Üye
    Konu Sahibi
saatlerdir arıyorum :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
:dry:

yilan53

Üye
bazı videolar izlemişsinizdir mısır patlatmak vs. bu da onun gibi bir sistem radio dalgaları ile çalışıyor telefondan çıkan yüksek dalga oradaki led ışıkları aydınlatıyordu şimdi varmı piyasada bilmiyorum

trontr

Üye
bir bobin bir led o kadar

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
evet ben geçenlerde telefoncuda gördüm ama bu Sticker tarzı degilde telefona süs olarak takıyorsunuz yine arandıgınızda yada arama geldiginde yanıyordu:)

----------Eklendi @ 23:18:58 ---------- Yazıldı @ 23:16:46 ----------

bu sitedekide ona benzer birşey:)

serinaga

serinaga

Üye
polluxea♪;3960846' Alıntı:
dostum nasıl baglantısı yok ? bataryadan enerji almazsa nasıl yanıp söncek bu meret ? :hmmm

SİSTEM ŞÖYLE Çalışıyordu Arkadaşlar ...
Yüksek Frekans Vericilerde ışıma denilen bir olay vardır. Bu ışıma mesafesi ve etkisi Dünya sağlık örgütünün belirlediği SAR denilen bir değerle ifade edilir, değeri her telefonda değişkendir. Kimisi yüksek kimisi ise düşüktür. Bu ışıma belirli bir mesafede etkilidir ve o mesafede radyasyon etkisi yapar. Etrafımızdaki BAZ istasyonlarında bu mesafe 15 metredir. Telefonlarda ise bu mesafe elbette çok azdır (milimetre yada santimetre düzeyinde). Haliylen bu bahsi geçen ışıklı sistem enerjisini bu ışıma mesafesinden alır, yaniiii Telin antenine en yakın bölgeden ! Yaniii Radyasyon riski en yüksek olan alan ! Tel piliyle hiçbir bağlantısı YOKTUR !
O halde aklımıza şöyle bir soru gelir, Bu ışıklı sticker telin hangi bölgesinden uzak durmamız gerektiğinin de bir kılavuzudur !

----------Eklendi @ 23:35:15 ---------- Yazıldı @ 23:33:32 ----------

bir bobin bir led o kadar

ÇOK Doğru :alkis

• Beğen
Tepkiler: can1our ve ikaratilki
SilentOne

SilentOne

Üye
katılıyorum

• Beğen
Tepkiler: serinaga
can1our

can1our

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
mmmmm......:hmmm ​enteresan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt