Yalvarırım yardım edin :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MAVİT

Üye
    Konu Sahibi
Yalvarırım yardım edin :(
Arkadaşlar ne olur yardım edin nexus s kullanıcısıyım nexus s i9023 modeli unroot yani rotu silmek için bi dosya kullandım oda nexus s 4g içinmiş tel kendini nexus s 4g olarak goruyo :( hat yok cekmıyo ucak modunda gıbı ne olur yardım nasıl eskı halıne donderırım
kullandıgım dosya burda :(

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Ah keske anlasaydim bu yardima yetisirdim ama uzgunum arkadasim.
Faprika yada format yolu varsa dene.

MAVİT

Üye
    Konu Sahibi
yok malesef öle kaldı :( şimdide google yazısında takıldı kaldı

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bu saate kadar uğraştığına göre önemli senin için galiba. nexus s i9023 için uygun olan unroot'u yapmayı denesen ?

acına ortak olabilirim sadece kusura bakma Android'ten hiç anlamıyorum :(

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
yok malesef öle kaldı :( şimdide google yazısında takıldı kaldı
Peki ordaki verdiniz linkteki yorumlari okudunuzmu iyice yapamayanlar ne yapmis mesela ben birtanesini okudum.
Bunlari tam okudunuzmu?
Soru: bu nedenle bu unroot, yeniden kilitlemek ve stok kurtarma geri koymak?
Cevap:
Evet kutusu çıktığında aynı şekilde döndürür.Yani saklamak istediğiniz dahili bellek üzerinde herhangi bir veriyedeklemek için emin olun.

MAVİT

Üye
    Konu Sahibi
hocam ne demek istediginizi anlamadım pek ıngılızcem yok bu yuzden oldu bunlarda yanlıslıkla oldu siz anlıyorsanız bi yardımcı olurmusunuz benım ıcın cok ama cok onemli:(

----------Eklendi @ 04:43:40 ---------- Yazıldı @ 04:38:52 ----------

son durum cihaz google yazısında kalıyor öle duruyor arkdaşlar bugun yatıyorum yarın cabalıcam artık tesekkurler ılgınız ıcın aklınıza bısey duserse ne olur yardımınızı esirgemeyin :(daha taksıdı bıtmemıstı :(

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Oncelikle sunu soyliyim eger baska bir telefon icin olan seyi yukledigin halde telefonun hala calisiyorsa, yani samsung yazisi bile geliyorsa cok sanslisin cunku Androidli bir telefona baska telefonun dosyalarini yukleme sonucunda telefonun anakarti %90 yanar.

Sunu sorayim once. Rom yuklemesini biliyor musun?

MAVİT

Üye
    Konu Sahibi
Oncelikle sunu soyliyim eger baska bir telefon icin olan seyi yukledigin halde telefonun hala calisiyorsa, yani samsung yazisi bile geliyorsa cok sanslisin cunku Androidli bir telefona baska telefonun dosyalarini yukleme sonucunda telefonun anakarti %90 yanar.

Sunu sorayim once. Rom yuklemesini biliyor musun?
yok hocam bilimiyorum telefonun son halı su google yazısı gelıyor clockworld kurtarma modu felan varmıs root yaparken gırdıgımız bı yer var ordan heralde romu sıldım orda rom yuklememı soyluyor hocam orjınal nexus s romu nasıl yuklerım telefon google yazısında kalıyor hocam ama recovery moda felan giriyor

----------Eklendi @ 13:26:59 ---------- Yazıldı @ 13:24:16 ----------

yok hocam bilimiyorum telefonun son halı su google yazısı gelıyor clockworld kurtarma modu felan varmıs root yaparken gırdıgımız bı yer var ordan heralde romu sıldım orda rom yuklememı soyluyor hocam orjınal nexus s romu nasıl yuklerım telefon google yazısında kalıyor hocam ama recovery moda felan giriyor
hocam nexus s ve 4g aynı cıhaz bı tel ekranları farklı ondan heralde boyle oldu hocam dun aksamdan beri ugrasıyorum yapamadım tel su an acılmıyor google yazısında kalıyor recovery moda gırıyor bılgısayardan cmd ıle uzerınde ıslem yapılabılıyor bu sekılde nasıl orjınal nexus s romunu yukleyebılırım

Şehriyar

Şehriyar

Üye
suan sehir disindayim eve dondugumde daha detayli yardimci olabilirim ..

MAVİT

Üye
    Konu Sahibi
millettttt çok mutluyum çözdüm olayı okula gıdıyom sımdı anlatcam gelınce ama ordin diye bi programla hallettım

----------Eklendi @ 15:13:45 ---------- Yazıldı @ 14:56:06 ----------

arkadaşlar bi sorum daha olcak k.bakmayın yeni yeni alıştım androide ben ics sürümüne güncellemek istiyorum ama hata veriyor i9023 cihaz rootlu 2.3.6 sürümü var otada gelmişti ama yınede yuklenmedi

lolaman

lolaman

Üye
Vay be geçmiş olsun gene telefonun yanmamış iyisin :D

MAVİT

Üye
    Konu Sahibi
Vay be geçmiş olsun gene telefonun yanmamış iyisin :D
valla hocam ya zar zor hallettık bununla geçmiş olsun android 4.0.3 e de güncelledım ama müzik playerda sorun var

ben android 4.0.3 e güncelledim cihazı bilgisayardan müzikte attım ama görmüyor giriyorum pc den müzik atma hakkında bilgi cart curt diyor ordada bi bilgi yok yapan var mı acaba bu işi ben yapamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt