Yalova'da UFO Heyecanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Yalova'da UFO Heyecanı
Ekim Pazar günü Kazımkarabekir Mahallesi'nde Ardınç Evleri'nde ikamet eden Ali ve Neriman Üstündağ çifti gökyüzünde anlam veremedikleri şekiller görünce kameralarına sarıldı.

Çift saniye saniye hareketli ve ışık saçan cismi çekti. Saat 22.00 sıralarında gerçekleşen olay sırasında çift komşularına da haber verdi.

Yalova'da bir zücaciye dükkanının sahibi olan Ali Üstündağ gördükleri cismi şu şekilde anlattı: "Yaklaşık saat 22.00 gibiydi. Eşim balkonda çamaşır seriyordu. Beni çağırdı, gökyüzünde ilginç bir şey gördüğünü söyledi. Hemen balkona koştum. Gerçektende gökyüzünde bir cisim belli bir açıdan top şeklinde geliyordu. Bu cisim bir dakika sonra gökyüzüne kayboldu. Arından ikincisi çıkınca bizde hemen kamerayı aldık ve cismi çekmeye başladık. Bu olay 5 defa tekrarlandı. Uzay aracına benzeyen bir şey ve hiçbir sesi de yoktu. Uçak değildi, balon ya da başka bir şey de değildi. Değişik bir şeydi, ne olduğunu biz de çözemedik. Komşularımıza da haber verdik. Alt ve yan komşumuz da buna şahit oldu. Bu olay 22.00 ile 22.10 arası geniş bir zamanda yaşandı. Bir tane olsa göz yanılması diyebiliriz ama 5 kere arka arkaya cisim önümüzde belirdi ve yok oldu."

Yalova merkezde bir ilköğretim okulunda öğretmen olan Neriman Üstündağ ise, cismi çamaşır asmak için balkona çıktığında gördüğünü dile getirdi. Cismi ilk gördüğünde alev almış ve düşen bir uçak sandığını ifade eden Neriman Üstündağ, eşine ve komşularını çağırarak cismi izlemeye başladıklarını kaydetti. Cismin 5 kere görünüp yok olduğunu belirten Üstündağ, "Kesinlikle uçak değil, her gün uçakların uçuşunu görüyoruz. Bu yuvarlak bir şeydi. Dönerek gidiyor. 5 kare bu ateş topu görünüp yok oldu" dedi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yurdum insanı uzay araştırmacısı olmuşta haberimiz yok..Reklam kokan hareketler bunlar:)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ufo gören masum köylü 2 :ehe

jmm

jmm

Üye
hepsi fake inanmam ufo flan

156asd156

Üye
vidoyu dikkaltli izleyin seslerden belli oluyo zaten vieo kesilmiş

MuSTaFa..!

MuSTaFa..!

Üye
ya ama lütfen bunuda anlamadıysanız yuh yani karanlıkta duvara beyza ışıklı lazer tutmuşlar ufo diye yediriyolar ya lütfen yani FAKE bunlar

TOLGAHAN72

Üye
sacmalik sadece....
o tür isiklardan heryerde var etrafimizi ufolar sardi desenee

ouSahin

ouSahin

Üye
havada her gördügümüz ışıgı ufo dersek :) vay halimize:)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
neredeydi o ufoya taş atmıştı köylüler o zamandan beridir türkiyeye uğramıyorlar ayıp ettik arkadaşlar ufoya taş atılırmı

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
tabiki bizi yanlış tanıttılar adam alır ufoyu garaja çeker evine davet eder yemekdi çaydır vs daha adamlar havadayken gider yaparsan gelmezler tabiki :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...