Yalnızlık Kız Kulesi gibidir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Yalnızlık Kız Kulesi gibidir
Yalnızlık Kız Kulesi gibidir demişti biri...
"Büyük bir kulem var benim, Kız Kulem.Denizin ortasındayım. Kendimle yalnızlığımı paylaşıyorum.

Hesaplı,daraltılmış sevgiler sabrımı taşırıyor.Böyle sevgileri üstlenmiş yüreklere bağlandıkça ben de payıma düşene uzanmayı unutuyorum, hak ettiğimin eksiğine ya da fazlasına çırpınıyorum ve yazık ki tükeniyor,tüketiyorum! Oysa seninle hep yaşamak istediğimi yaşıyorum. Çünkü ikimiz de sevgimizi özgür bırakıyoruz,hiçbir şeyle ve hiç kimseyle sınırlamıyoruz. Geç gelen mutluluğumsun,tadına doyamadığım ve doyamayacağıma emin olduğum... Nerede olursan ol,kendini nerede hissedersen hisset bir yerlerden küçük bir çakıltaşı bul,al onu,sımsıkı tut ve anlat! Ona anlattıkça ben duyarım,dinlerim ve anlarım seni! Cevabımı minik minik kağıtlara yazar;uçuşturur,ulaştırırım hiç merak etme! Buralarda bir yerlerde olursan da beni özlersen,bin Beşiktaş otobüsüne kafana göre bi durakta in,bekle beni,mutlaka bulurum seni.Pamukum,beni büyüleyen sadeliğin,iyiliğin ve sadakatinle sorgusuz,yasaksız başka türlü seviyorum seni....

Ben de seni seviyorum BİTANEM,hem de çok!!....

jöly

Üye
:alkis:alkis:spr

hades33333

hades33333

Üye
vay çok güzel :spr

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
beğendiğinize sevindim arkadaşlar ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt