Yalnızca 6,2mm inceliğindeki dünyanın en ince akıllı telefonunu hangi marka üretecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Yalnızca 6,2mm inceliğindeki dünyanın en ince akıllı telefonunu hangi marka üretecek?
Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Çin merkezli cep telefonu üreticisi olan ZTE, bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Yalnızca 6,2mm kalınlığıyla dünyanın en ince telefonu olacak ‘Athena’ adlı cihaz, Weibo tarafından görüntülendi.

Görüntüler net olmadığı için pek bir şey anlaşılamıyor ancak aktarılan bilgilere göre Athena’da 720p IPS ekran paneli olacak. Bu da ekran boyutunun tahminen 4,5” civarında olacağını işaret ediyor. Gücünü Cortex A-15 çift çekirdekli işlemciden alacak cihazda 64GB’lık depolama alanı olacak. İşletim sistemi olarak Android 4.0 Ice Cream Sandwich kullanacak Athena’da ayrıca ZTE’nin MiFlavor adlı arayüzü de yer alacak.

Cihazın ne zaman resmi olarak tanıtılacağıyla ilgili bir bilgi henüz yer almıyor.

(techno-labs)

Symbianize

Symbianize

Üye
o kadar incesini napcazki :D

- - - Eklendi - - -

o kadar incesini napcazki :D

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
usta elimde kırılır telefon v'aAllah'i :d:

KayraBey

KayraBey

Üye
Kırılır bu ya :)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Çat:ehe

tempestshine

tempestshine

Üye
Ben alsam aldığım an kırarım.Çok düşürürüm ben telefonu :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bu çinlilerin, yani markaların Türkiye pazarına önem vermesi lazım.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Esnek bir şey yapsalar bari :D Eğilebilen lastik gibi :D

Superfan

Superfan

Üye
Aslında iyiymiş ama çok ince olması iyi değil.Elinden kayar felan derken gitti :bilmm

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
cebimden cekseler hissetmem. telefin boyle 13-14mm olucak ki cebinde hissedesin.

HasimSahin

HasimSahin

Üye
Görüntüler net değil işe bak okadar telefon yapıyorsun, koyuyorsun kimse bilmiyor. 1.3 Mp kamera ile bunu çekiyorsun :D

Güldüm :D

MrTech

MrTech

Üye
Ben Sahsen Kullanmam.Hemen Kırarım :ehe

codblackops2

codblackops2

Üye
6.2 mm "kalınlığıyla" :kop:

MrTech

MrTech

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt