arsivci45
Üye
Yaklaşık 200 GB lık arşiv 60 tl
Yanlış okumadınız 80 gb lık oyun arşivi 30 tl dir.oyunların hepsi 2009 ve 2010 oyunlarıdır.oyun listesi için mesaj atınız. Tek alımlarda oyun başı 3tl dir.5ve 10 adet arası alımlarda 2.5 tl dir.10 ve üstü alımlarda 2 tl den dvd tanesini veriyorum.
Nasıl yapacagız derseniz taşınabilir hdd niz varsa kargo ile yollayın ben size 80 gb lık pc oyun arşivini yukleyeyim geri yollayayım.
Ayrı olarak 90 gb lık playstatıon 2 guncel oyunları arşivimde vardır.o da 30 tl dir.bu yazdıklarımın hepsi onun için de geçerlidir.
Tel numaram : 554 321 29 54
manısa içinde elden teslim edilir.
15 gb lık program arşivimde vardır. Isteyene o da 15 tl dir.
Ayrıca bilgisayar öğretim programımda vardır.10 tl dir.
Isteyenlere html dosyası olarak 1000 tane bilgisayar ipucu dosyası verebilirim o da 5 tl
bu programlarımın hepsini almak isteyenlere fiyat 85 tl değil 60 tl dir.yani program arşivi ile öğretim programı bedavaya geliyor arkadaşlar...
herhangi birşeyle takas olabilir.
--------------- Ekleme ---------------
görüşmek için [email protected] msn adresim . .. .
Nasıl yapacagız derseniz taşınabilir hdd niz varsa kargo ile yollayın ben size 80 gb lık pc oyun arşivini yukleyeyim geri yollayayım.
Ayrı olarak 90 gb lık playstatıon 2 guncel oyunları arşivimde vardır.o da 30 tl dir.bu yazdıklarımın hepsi onun için de geçerlidir.
Tel numaram : 554 321 29 54
manısa içinde elden teslim edilir.
15 gb lık program arşivimde vardır. Isteyene o da 15 tl dir.
Ayrıca bilgisayar öğretim programımda vardır.10 tl dir.
Isteyenlere html dosyası olarak 1000 tane bilgisayar ipucu dosyası verebilirim o da 5 tl
bu programlarımın hepsini almak isteyenlere fiyat 85 tl değil 60 tl dir.yani program arşivi ile öğretim programı bedavaya geliyor arkadaşlar...
herhangi birşeyle takas olabilir.
--------------- Ekleme ---------------
görüşmek için [email protected] msn adresim . .. .