yaklaşık 10 yıl sonraki pclerin nasıl olacağı hakkında görüşlerinizi toplayalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
    Konu Sahibi
yaklaşık 10 yıl sonraki pclerin nasıl olacağı hakkında görüşlerinizi toplayalım
arkadaslr bn 10 yıl sonra pc ler nasıl olacak boyutları işletim sistemleri bellek leri ram ları fln bunları merak ediyorum tahmin ve görüşlerinizi bekliyorum:bann::bann:

djserkan37

djserkan37

Üye
Teknoloji çok hızlı ilerliyor o yüzden nasıl bir değişiklik olacağını kestirmek zor.

Mebuchadnezzar

Üye
Bence 10yıl sonra masaüstü yada diz üstüler kalmayacak yerlerini cep bilgisayarları alacak dermişim :p ağa öyle bi soru sormuşsunki daha bi ay sonrayı tahmin edemiyoruz 10yıl sonrayı nerden bilelim

aLone

aLone

Üye
bence 2 ay snra nlck diye sor gerçe onuda biraz zor blrz vala 10 yıl sonra blgsyar dye bşy klmz bnce

djserkan37

djserkan37

Üye
Katılıyorm.

kKORAY06

Üye
bence on yıl sonra pc kalısa şayet pc ler pc masası kadar olur 20000 gb lik hdd ler bunun benzeri ekran kartları falan çıkar çok deli olur ama pc kalırsa tabi :D

gerçi on yıl sonrasını kimler görürki kim bilir

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Bence pc ler gelişecek ve öyle bir hal alacakki harddsikler kalkacak yerine internet gibi ortamlar gelecek harddisklere değil de internette depolayacağız verilerimizi şu an 25gb ama olsun
Her yer online oyun dolacak ***** lama felan çok zor yapacağız herşey online olarak kontrol edildiği için herşeye para vermek zorunda kalacağız.Şimdi kolay tabi indir ****** ohhh

youtuu

youtuu

Üye
klavye mause falan olmaz dokunmatik ekranlı bir pc yaparlar hardisk die bişi kalmaz işlemci büyüklüğünde hardisk yaparlar benim düşüncem bu

kadironaldo

kadironaldo

Üye
Bilgisayar için herşeyi yapacaklarını tahmin ediyorum ama normal bir dosyayı başka bir belleğe atarken kalan süreyi düzelteceklerini hiç düşünmüyorum:ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt