Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü'ne Özel Web Sitesi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü'ne Özel Web Sitesi...
Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü'ne Özel Web Sitesi...

Bilişim Eğitim Merkezi'nde 14 Şubat sevgililer gününe özel hazırlanan "Sevgiliye Web" tasarım eğitim kampanyası başlıyor.

Eğitime katılanlar 12 saatlik eğitim sonunda sevgililerine web sitesi hediye etmiş olacaklar. Bu kampanya dahilinde "Sevgiliye Web" eğitimine katılan ilk 100 kişi arasında en başarılı web sayfasını hazırlayan bir kişi 180 saatlik sertifikalı web tasarım programlarının tamamını ücretsiz alma şansını kazanacak.

Sevgililer gününe özel olarak hazırlanmış eğitim içeriklerleri ile 2 Şubat 2008 - 10 Şubat 2008 tarihleri arasında, 12 saatlik eğitimlerle "öğreten eğitim" modeli uygulanmış olacak. Bu hediye web sitesi eğitimleri ile hikayesi olan veya hikayesi başlayacak sevgililerin aşklarını web sitesi ile belgelemeleri ve hediye etmeleri mümkün olacak.

Eğitime katılacak kişiler diledikleri isimle veya sevgilisinin adının domain adresini alabilecekler. (örnek: ) Bir yıllık hosting hizmeti ve domain adı Bilişim Eğitim Merkezi tarafından sağlanacak ve bu konuda ayrıca bir ödeme yapmayacaklar. Temel web tasarımına giriş eğitimi ile sevgililer aşklarını kendi kalemlerinden, kendi kalplerinden ve kendi
hayallerinden alıntılar ile bir web sayfasına aktaracaklar.

Hikayesini ve aşkını dünyaya duyurmak isteyen tüm sevgililerin kısa bir sürede 12 saatlerini ayırarak alacakları bu eğitimlerde, hem web tasarımına temel bir giriş yapmış olacaklar hemde sevgililerine olan aşklarını ölümsüzleştirecekler. Sevgiliye Web eğitimlerine katılanlara, Temel Web Tasarım Bilgileri 1 Saat - Photoshop 3 Saat - Dreamweaver 6 Saat - Swisch 1 saat - Ftp 1 saat olmak üzere toplam 12 saatlik eğitim ile tasarım programlarını kullanmaları öğretilecek. Temel Web Tasarımına Giriş eğitimini profesyonel eğitimenlerden alacaklar ve sevgilileri için tasarlayacakları web sitesinin tasarımını eğitmen eşliğinde düzenleyecekler.

Hürriyet
 


canturgay

canturgay

Üye
bir 14 şubat daha... sensizzzz:(
 
keremerson

keremerson

Üye
Web site işi yaş ya ne hediye alsak :)
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
acaba ne hediye versek inci boncukla kanacak gibi deil:kop:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt