Yakında Türkiyede ama ne kadar yakında?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Yakında Türkiyede ama ne kadar yakında?

Apple’ın yeni ürünü iPhone 4, Turkcell ve Vodafone tarafından yakın bir gelecekte Türkiye’de de satışa sunulack.
Turkcell’den yapılan yazılı açıklamaya göre, kullanıcıların Turkcell farkıyla satın alacakları iPhone 4′e avantajlı fiyat ve tarifelerle sahip olacağı bildirildi.
Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, konuya ilişkin değerlendirmesinde, bir süredir heyecanla bekledikleri yeni nesil iPhone’un iletişim kültürünü bir üst seviyeye taşıyacağını belirterek, bugüne dek yaklaşık 300 bin iPhone’u Turkcell farkıyla müşterilerine ulaştırdıklarını kaydetti.
Develioğlu, Turkcell’lilerin özel olarak geliştirilen Turkcell MikroSim ile iPhone 4′ün olanaklarından en verimli biçimde faydalanacağını belirterek, Turkcell’in 3G hızıyla müşterilerin iPhone 4 deneyimini Turkcell farkıyla yaşamaya başlayacağını ifade etti.

Vodafone’un, en ince, en gelişmiş ve şimdiye kadar dünyada üretilmiş en yüksek çözünürlüğe sahip telefon olan iPhone 4′ü Türkiye’de satışa sunacağı dile getirilen açıklamada, fiyat ve tarifelerle ilgili bilginin ” adresi ile Vodafone Cep Merkezlerinden alınabileceği kaydedildi.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
belki Yarın belki Yarındanda Yakın

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe gelir yakında kaçırmayız böyle şeyleri

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
ben teknolojiyi 10 sene geriden takip ettiğim için mesele değil ancak haberlere saçma sapan yorumlar yapabiliyorum :)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Fiyatı merek konusu 299 $ cihaz Türkiye'de ne kadar olur

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe sanırım x5 olur

ıtıri

Üye
arkadaslar merhaba..
İPHONE dünyasına ilk defa adım atıyorum.
Ben IRAK ta calısıyorum ve buradan bir İPHONE 3GS almak istiyorum.size birkac sorum olacak umarım cevaplarsınız.
1-Telfonu ikinci el alacagım.Alırken nelere dikkat etmem gerek.
2-Hangi versiyonda olması gerek ve bunun 3g mi yoksa 3GS mi oldugunu,hangi versiyonda oldugunu nasıl anlarım ?Kısa yol tusu falan nedir.hani yıldız bilmem kac ve kare gibi?,
3-Kasasında neler yazmalı ve ne ozellikler olmalı ?
4-Iraktan alıp TR de kullanacagım.Ve kendi pasaportuma işletecegim.TR deki operatorlerle calısırmı? ne yapılması lazım?
5-İnternette biraz baktım ama kafam karma karısık oldu,Bir sürü işlem bir sürü terim var.CİLBERK midir,Milberk midir nedir ,bu olay nedir,Nasıl yapılır? İlla bunun yapılmasımı lazımdır falan?
Yeni İPHONE tel alan birisi ilk defa ne yapmalıdır,Telefondan en fazla nasıl verim alınır.
Arkadaslar tekrar edeyim Alırken aldanmamak için En onemli nelere dikkat etmem gerek.
Bu sorularıma cevap verebilirseniz size minnetta olacagım.Sizlerden gelen yorumlara gore bekleyim alacagım.Şimdiden herkese cok teşekkür ederim.İyi günler.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ben iphone kullanmıyorum ama elimden geldiğince yardımcı olayım

öncelikle ıraka bizdende selam olsun kolay gelsin:)

2.elde ırak yasalarını bilmem ama yasal olmalı öncelikle orda fiyatlar ucuzdur sanırım ayrıca temiz olması lazım hassas bir telefon.

pasaportuna işletirsen türkiyede çalışmaması için bir neden yok

jailbreak illa olması gerekli bir şey değil cihaza c.rackli uygulamaları yüklemeni sağlar.

iphone destek bölümüne konu açarsan daha net cevaplar bulabiliriz iyi günler:)

ıtıri

Üye
ben iphone kullanmıyorum ama elimden geldiğince yardımcı olayım

öncelikle ıraka bizdende selam olsun kolay gelsin:)

2.elde ırak yasalarını bilmem ama yasal olmalı öncelikle orda fiyatlar ucuzdur sanırım ayrıca temiz olması lazım hassas bir telefon.

pasaportuna işletirsen türkiyede çalışmaması için bir neden yok

jailbreak illa olması gerekli bir şey değil cihaza c.rackli uygulamaları yüklemeni sağlar.

iphone destek bölümüne konu açarsan daha net cevaplar bulabiliriz iyi günler:)

cevapların için cok tesekkürler.
Evet ucuz burada.Sence alırken YAZILIMSAL ve DONANIMSAL olarak nelere dikkat etmeliyim. Ben 3GS almak istiyorum. Cihazın 3G mi yoksa 3GS mi oldugunu nasıl anlarım.Tesekkürler.

OğuzcanAbi

Üye
burda x5 az kalır

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt