Yakında Dönüyorum!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Odysseus

Üye
Ibrahim son zamanlarda Site Hakkında ve Konu Dısında actıgın konular probleme donusebiliyor. Art arda iki gun gidiyorum, kalıyorum, kararsızım, kalsam mı gitsem mi tarzında konular acıyorsun. Istikrarla ilgili problemin var. Artık kesin bir karar ver.

Saçmalama öyle demek istemedim!
Ben ikiniz içinde birbirinize refesans verebilirim.İkinizinde gerçekden en ufacık art niyeti söz konusu bile değil.Aranızda geçen ufacık bir sorun beni çok üzer bilmenizi isterim ikinizide çok seviyorum çünkü
Oruç yüzünden mi bilmiyorum herkes tartışıyor ...
Yavrum dolun ay var sanırım maxicep üyeleri kurt adama dönüşüyor
Adem tepemi attırma Co admin bozuntusu Heeeyyyyttttttt kimse bir yere gitmeyecek dağıtırım uleyyynn.Yiyosa gidin hadi erkekseniz gidin uleyyn. kızıyorum ama bu ne yaaa nereye baksam biz gidiyoruz.Gitmiyorsunuz kardeşim gidiyorsanız da konu açmayın milletin yüreği ağazına geliyo yaa

SucX

Üye

bu tarz olaylar başından geçmiş biri konuşuyor(fairy) bencede fazla uzun sürmeyecek ayrılığınız

ben hatırlamıyorum valla konu açtığımı

SucX

Üye
Konu açmadında sendede kısa bir süre aramızdan ayrılmıştın onu belirtmek istedim

Konu Sahibi
Konu sohbet yerine dönmüş

--------------- Ekleme ---------------

Adem abi ailem arasında gelişmeler oluyor. Ne yapayım? Arada kaldım. Kendimi öldürüp kurtulayım artık ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...