Yakında Dönüyorum!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Yakında Dönüyorum!!
Arkadaşlar sitemizdeki çok değerli bir arkadaşımdan aldığım tavsiyeyle siteye 20 gün içerisinde eski aktifliğimle geri dönüyorum. İyi Forumlar

EroL

Emekli Yönetici
irahim ben sana kendi hür irademle kendi görüşümü bildiriyorum beni ister kına ister hak ver:
ama senin ben gidiyorum ben döndüm ben dönmeye 4 buçuk gibi konular açman bana saçma geliyo amacaın ne arkadaşım?
yani nereye gidiyonki dersmi çalışacan buraya 2 saatini harca yine aktif olursun bu kadardamı giremiyecen
gittiğin yerde teknolojimi yok?
Kusura bakma artık ama bunu da sana sölemeden edemeyecem...
biyerede gitmek yok nereye gidioyon böyle bu siteyi bırakıp gitmek hangi kitapta yazar...

Erol karışma sana düşmez bırak kım ne acarsa acsın

Konu Sahibi
Gelişmeler değişti. Yüzüme vurdun ne oldu ne kazandın?

EroL

Emekli Yönetici
seni bozmak için yazmadım ibo. ama herkezde böle mesajlar başladı. şimdi ben 1 hafta yokum önümüzdeki hafta bende konu açsam nası olur. her ayrılık yaşayan konu açsa nası olur. ben sana patladım kusura bakma seni kırmak istemedim ama şöyle bi düşün gerekllimi gereksizmi?
bence anlamsız şeyler: çünkü sen ne yaparsan yap yine siteye gireceksin doğrumu?

Konu Sahibi
Evet gireceğim siteye. Bırakamayacağımı söylüyorum. Hoşbulduk arkadaşlar.

maxibrk

Üye
Erol abi. Insan ne yaptığını ailesine söylemesinde kime söylesin? Hep demiyor muyuz? "Maxicep ailesi" diye...
Ben olsam ben de yapardım.
Ibrahim hoşgeldin tekrar

EroL

Emekli Yönetici
ama dün ebn kesin yokum diyodun?
ciddi veda diye konu açtın artık öle bi hal aldıki vedanın ciddisini laçkasını tartışır olduk baksana

İbrahım erol abın senı kırmak ıstemıyor kafası bozuk,takıl sen sever senı o

İbrahime Kimse Yüklenmesin Arkadaşlar
Bırakın Karar Onun, Onun Düşünceleri
Şunu Belirtcem İbrahim Gitmemişti Burdaydı Gitceğini Belirtiyordu
Vee Gitmedi Doğru Karar Alıp Kaldı
Amaa Kalıp En Güzelini Yaptı Diyorum
Annenin Karşına Dimdik Çık Güçsüz Olma
Ki Dimdik Olucaksın Biliyorum

Anıl Umut

Emekli Yönetici
sadecebirisi
Arkadaşım her 2-3 mesajda bir olaya müdahale etmene gerek yok
İbrahim hoşgeldin diycez o zaman (bi yerinde dur artık)

Olaya mudahale? Acayıp bı cumle kurmuşşsun,olaya mudahele orada erolla ıbrahımın arasının bozulmasını engelemeye calısmak ve olaya mudahele,tamam anıl umut abi sadecebırısı bu ıstegını yerıne getırır terbıye oldu.
ayrıca anıl abi henüz dogru düzgün tanımadıgın bi insan karşı hıtabında dıkkatlı ol,bazen
Arkadasım
kelımesı bıle bır hakarete donusebılır,yaşına göre baş takın derım,
Bu da anıl umut abıme bır hedıye olsun

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Oruç yüzünden mi bilmiyorum herkes tartışıyor ...

Hadımıze mı enes,Anıl umut abinin oldugu yerde tartısılmaz,o adamın dersını verır,bı atlar ordan delıkanlı gıbı der kı:Arkadasım noluyor olaya mudahale etme.Mıllet susar.Bundan sıonra maxicep uyelerı erkek gıbı olacak ulan

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Saçmalama öyle demek istemedim!

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Isa abi anıl i tanisan o manada demediğini hemen anlardın ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...