Yakında Dönüyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
Yakında Dönüyorum.
Selam arkadaşlar ben 1 ay öncesine yakın sınavlarım sebebiyle forumdan ayrılmaya karar vermiştim. Sınavlarım bitti ve ben dönmeyi düşünüyorum. Eğer müsadeniz olursa 2-3 güne kadar tekrar aranıza katılacağım.
Maxicep'in kıymetini bilin. Maxicepsiz hayat hayat değildir.

mservank

mservank

Üye
iyi dön bakalım ama eski anketlerin gibi anket açma:ehe

hidayet

hidayet

Üye
bekleriz dostum ayrıca sınavında iyi geçmiştir umarım :)

kurt bey

kurt bey

Üye
Özkan arkanda bi ton cvpsız sorular bırakarak kayboldun biranda. İnan gittiğin günden beri damlaya damlaya ne olur soruna cvp arıyorum. Ama net bişey bulamadım kardeşim çabuk dön ve bana cevabı söyle artık rahatça uyumak istiyorum:ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Özkan arkanda bi ton cvpsız sorular bırakarak kayboldun biranda. İnan gittiğin günden beri damlaya damlaya ne olur soruna cvp arıyorum. Ama net bişey bulamadım kardeşim çabuk dön ve bana cevabı söyle artık rahatça uyumak istiyorum:ehe

:D :D :D :D :D

Ozan

Ozan

Admin
Merakla bekliyoruz cevabı, manşet yapacağız .. :coold:

omayra

Üye

Of çok güldüm yaa.. Hay sen çok yaşa e mi :ehe :ehe :D:D:D:D:D

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi

valla onlar deneme amaçlıydı. hem merak etmeyin özkan2001 eski özkan2001 değil. :D

ouSahin

ouSahin

Üye
gidişine 1 ay oldumu yaf:ss

nese yakında dönüyormuş :D daha var...

özlicez seni dostum..

987987987

Üye
ohhhh en büyük ve en güzel yazı benim nese süper bi site olmuş ellerine salıkkkkkkk:oke::oke::oke:

_KadirşinaS_

Üye
Ya da üstadın bir dizesiyle: "dakika düşelim senelik paydan."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt