Yakın zamanda alınan N8 lerde sorun oluyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

heh21

Üye
    Konu Sahibi
Yakın zamanda alınan N8 lerde sorun oluyor mu?
Yarın karar verdim N8 alıcam.İlk sürüm baya sıkıntılıymıs sanırım.Yakın zamanda N8 almış olan varsa veya bilen su an telefonun durumu nasıl ?

61semih

61semih

Üye
arkadaşım etme gitme ne nokiası htc desire dururken samsunh galaxy ace dururken ne n8 i çok pişman olursun youtubede incele inan biraz anlıyorsan nokia ya bakmazsın bile sonra 'dediydi dersin' dedirtme bana :)

pRime.

pRime.

Üye
Yakın zamanda alınanlarda hiç bir sıkıntı yok hele pr 1.1 güncellemesi yapıldıysa müthiş oluyor. Ben yakın zamanda alan biriyim ve hiç sorun yaşamadım. Kamera tek kelimeyle inanılmaz. Ama düzgün bir mağazadan almaya özen göster.

Youtube cu arkadaş sen de htc sorunlarını araştır bi bakalım youtube da sadece nokia sorunları yok!

61semih

61semih

Üye
Yakın zamanda alınanlarda hiç bir sıkıntı yok hele pr 1.1 güncellemesi yapıldıysa müthiş oluyor. Ben yakın zamanda alan biriyim ve hiç sorun yaşamadım. Kamera tek kelimeyle inanılmaz. Ama düzgün bir mağazadan almaya özen göster.

Youtube cu arkadaş sen de htc sorunlarını araştır bi bakalım youtube da sadece nokia sorunları yok!

komik duruma düşmemek gerek,akıllı telefonlarda htc ıle nokia yı karsılastırmak bıle gülünçken sen neler diyorsun :)) tabiki hr cihaz sorun cıkarabilir ama arada kalite farkı var.sybyan nerdeeee androit nerdee.kusura bakma ama bi deyim vardır 'geri kafalılık'diye eskı alıskanlıktan bırsy degıl artık nokia işi bilenler artık nokianın yenı modellerıne bakmıyor bile kapito

heh21

Üye
    Konu Sahibi
vazgectim N8 den ama bir an önce karar vermem lazım yoksa en az bir sene daha alamayabilirim

61semih

61semih

Üye
kardesım n8 ın ustun yanı kamerası desire hd nınkı onun kamerasından ıyı ya neyse ama onunda fıyatı 1500 cıvarı desire n8 den kat be kat ıyıdır ozellıkle uygulama oyun hız konusunda fazla dusunme bence akıllı telefon alacaksan nokıa alma normal telefon alacaksan nokıa al okadar para verıp sybyan alınmaz kısa surede bıkarsın cıhazdan

pRime.

pRime.

Üye
komik duruma düşmemek gerek,akıllı telefonlarda htc ıle nokia yı karsılastırmak bıle gülünçken sen neler diyorsun :)) tabiki hr cihaz sorun cıkarabilir ama arada kalite farkı var.sybyan nerdeeee androit nerdee.kusura bakma ama bi deyim vardır 'geri kafalılık'diye eskı alıskanlıktan bırsy degıl artık nokia işi bilenler artık nokianın yenı modellerıne bakmıyor bile kapito

:kop: :kop: :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt