DPool Üye greenmile' Alıntı: müşteri her zaman haklıdır bilmiyorsa öğreteceksin Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: müşteri her zaman haklıdır bilmiyorsa öğreteceksin Genişletmek için tıkla ... Hem de sabırla
greenmile' Alıntı: müşteri her zaman haklıdır bilmiyorsa öğreteceksin Genişletmek için tıkla ... Hem de sabırla
-efşan Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Benim pc nin içine cin kaçtı yardım et Yeni ekran kartı alırsam düzelirmi Genişletmek için tıkla ... işlemci bozuk işlemci
Revengeful' Alıntı: Benim pc nin içine cin kaçtı yardım et Yeni ekran kartı alırsam düzelirmi Genişletmek için tıkla ... işlemci bozuk işlemci
_SiyabeNd_ Üye İş hayatında çekmeyen varmı ağa başkasının ardını bile bazen yeri geldiğinde toparlıyorsun bazen yapmadığın şeyler üstüne kalıyor müşteriyle uğraşmak kolayda iş arkadaşınla uğraşmak zor
İş hayatında çekmeyen varmı ağa başkasının ardını bile bazen yeri geldiğinde toparlıyorsun bazen yapmadığın şeyler üstüne kalıyor müşteriyle uğraşmak kolayda iş arkadaşınla uğraşmak zor
-efşan Üye Konu Sahibi Despite' Alıntı: yok kardeşim uğraşılmaz bunlarla çalışmak istiyorsan profesyonel bir yerde çalış Genişletmek için tıkla ... aynen bende öyle yaptım valla yapı dekoratörlüğü yapıyorum gerçi ondanda istifa etmiştim ama
Despite' Alıntı: yok kardeşim uğraşılmaz bunlarla çalışmak istiyorsan profesyonel bir yerde çalış Genişletmek için tıkla ... aynen bende öyle yaptım valla yapı dekoratörlüğü yapıyorum gerçi ondanda istifa etmiştim ama
Nef'i Üye TheM-CK' Alıntı: aynen bende öyle yaptım valla yapı dekoratörlüğü yapıyorum gerçi ondanda istifa etmiştim ama Genişletmek için tıkla ... Yani profesyonel bir bilgisayarcı demek istemiştim ama sen bilirsin
TheM-CK' Alıntı: aynen bende öyle yaptım valla yapı dekoratörlüğü yapıyorum gerçi ondanda istifa etmiştim ama Genişletmek için tıkla ... Yani profesyonel bir bilgisayarcı demek istemiştim ama sen bilirsin
-YARINIYOK- Üye TheM-CK' Alıntı: aynen bende öyle yaptım valla yapı dekoratörlüğü yapıyorum gerçi ondanda istifa etmiştim ama Genişletmek için tıkla ... Kaldırım mühendisliği yap kimseyle uğraşmak zorunda kalmazsın
TheM-CK' Alıntı: aynen bende öyle yaptım valla yapı dekoratörlüğü yapıyorum gerçi ondanda istifa etmiştim ama Genişletmek için tıkla ... Kaldırım mühendisliği yap kimseyle uğraşmak zorunda kalmazsın
Kingmortall Üye TheM-CK' Alıntı: aslında ana lisanslı mesleğim gemi inşaa teknikerliği Genişletmek için tıkla ... gemi mi inşaat ediyosun ilk defa duydum
TheM-CK' Alıntı: aslında ana lisanslı mesleğim gemi inşaa teknikerliği Genişletmek için tıkla ... gemi mi inşaat ediyosun ilk defa duydum
-efşan Üye Konu Sahibi kingmor' Alıntı: gemi mi inşaat ediyosun ilk defa duydum Genişletmek için tıkla ... aynı zamanda makinistimde
kingmor' Alıntı: gemi mi inşaat ediyosun ilk defa duydum Genişletmek için tıkla ... aynı zamanda makinistimde
Kingmortall Üye TheM-CK' Alıntı: aynı zamanda makinistimde Genişletmek için tıkla ... daha ne istiyosun ya tren sür daha ne heryeri gez at vitesi boşa tren kendi gitsin
TheM-CK' Alıntı: aynı zamanda makinistimde Genişletmek için tıkla ... daha ne istiyosun ya tren sür daha ne heryeri gez at vitesi boşa tren kendi gitsin
-efşan Üye Konu Sahibi kingmor' Alıntı: daha ne istiyosun ya tren sür daha ne heryeri gez at vitesi boşa tren kendi gitsin Genişletmek için tıkla ... gemi makinisti tren değil
kingmor' Alıntı: daha ne istiyosun ya tren sür daha ne heryeri gez at vitesi boşa tren kendi gitsin Genişletmek için tıkla ... gemi makinisti tren değil