Yağmurlu havada wi-fi anten bozulur mu ? internetsiz kalacam yoksa yardım edin:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Yağmurlu havada wi-fi anten bozulur mu ? internetsiz kalacam yoksa yardım edin:(
Dışarıda kapalı hava var. internetimi dışarıdan çekiyorum. sinyal alabilmem için wireless adaptörün dışarıda olması gerekiyor. yağmurlu havalarda su değerse acaba cihaz bozulurmu ? Şu an yağmur yağacak gibi acil cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler..

Reşwan

Emekli Yönetici
Konuya biraz geç cevap verilsede anlatayım, modem neden açıkdaki? en azından kapalı bir alanda olması gerek çatı altında mesela yağmur değince illaki bozulur. sinyala gelince eğer karşılıklı aparmalardan alıyorsan ve arada bir cadde var ise rüzgar, yağmur, araçlar bu sinyali düşürür. modem için bir sac yaparsan daha sağlıklı olur üstü kapalı bir sac.

Yağmur ve benzeri hava koşulları sinayali olumsuz etkiler.Buna nem falanda dahildir.Sıvıyla teması önleminiz gerekmekte ayrıca

serinaga

Üye
YAW Kardeş bir Poşeti geçir üzerine bişiycik olmazdı daaaaa ! Epey zaman geçmiş hakkaten, N'oldu Yandımı Ki ?

Tepkiler: okan_okay
    Konu Sahibi
Tamam sorunu cozdum arkadaslar , wireless antenin üzerine şemsiye koydum sorunsuz çekiyor.

Tepkiler: Mazlum Somer ve serinaga

alcnn

Üye

Kardeş senın anten kaç dbi ve kaç metreden alıyor.?

- - - Eklendi - - -

Kardeş senın anten kaç dbi ve kaç metreden alıyor.?

Konu Sahibi

PaTRoN23

Üye
Bot falanda giydir Hava sıcaklığının bile etkilediğini duymuştum biryerden

kullandığın wirelles alıcının markası modeli ne ki yazarsan sewinirim belki bende alırım aynısından bende komşudan çekiyorum ortak ikimiz kullanıyoz arada 50 metre ya war ya yoq ama 2 diş çekiyo benim alıcı

alcnn

Üye

Konu Sahibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...