Yağmurlu havada wi-fi anten bozulur mu ? internetsiz kalacam yoksa yardım edin:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan_okay

okan_okay

Üye
    Konu Sahibi
Yağmurlu havada wi-fi anten bozulur mu ? internetsiz kalacam yoksa yardım edin:(
Dışarıda kapalı hava var. internetimi dışarıdan çekiyorum. sinyal alabilmem için wireless adaptörün dışarıda olması gerekiyor. yağmurlu havalarda su değerse acaba cihaz bozulurmu ? Şu an yağmur yağacak gibi acil cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler..

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konuya biraz geç cevap verilsede anlatayım, modem neden açıkdaki? en azından kapalı bir alanda olması gerek çatı altında mesela yağmur değince illaki bozulur. sinyala gelince eğer karşılıklı aparmalardan alıyorsan ve arada bir cadde var ise rüzgar, yağmur, araçlar bu sinyali düşürür. modem için bir sac yaparsan daha sağlıklı olur üstü kapalı bir sac.

greenmile

greenmile

Üye
Yağmur ve benzeri hava koşulları sinayali olumsuz etkiler.Buna nem falanda dahildir.Sıvıyla teması önleminiz gerekmekte ayrıca

serinaga

serinaga

Üye
YAW Kardeş bir Poşeti geçir üzerine bişiycik olmazdı daaaaa ! Epey zaman geçmiş hakkaten, N'oldu Yandımı Ki ?

• Beğen
Tepkiler: okan_okay
okan_okay

okan_okay

Üye
    Konu Sahibi
Tamam sorunu cozdum arkadaslar , wireless antenin üzerine şemsiye koydum :D sorunsuz çekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer ve serinaga
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Haha, Iyi Yontemmis :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
konu hortlatmada birebirsiniz :ehe

alcnn

alcnn

Üye
Dışarıda kapalı hava var. internetimi dışarıdan çekiyorum. sinyal alabilmem için wireless adaptörün dışarıda olması gerekiyor. yağmurlu havalarda su değerse acaba cihaz bozulurmu ? Şu an yağmur yağacak gibi acil cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler..

Kardeş senın anten kaç dbi ve kaç metreden alıyor.?

- - - Eklendi - - -

okan_okay

okan_okay

Üye
    Konu Sahibi

Kardeş bu antenle açık havada 4 kmyi gördüm ama kapalı alanda 400 metre en fazla. Önceden bi otelden çekiyodum 3km uzaktaydı onunla 600 kb/sn hızda download yapıyordum adamlar şifre koydu şimdi komsudan cekıyorum , komusda 3 kat yukarıda :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

yağmur yağdığında wireless da sinyal düşüyormu hızda yavaşlama oluyormu?

Walla kardeşim bende hiç etkilemıyor desem yalan olur , çok az etkiliyor. En fazla 30-40 kb düştü bende yagmurlu gunlerde..

TheCower

TheCower

Üye
Nasıl bir anten öyle o :)

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
Bot falanda giydir :kop: Hava sıcaklığının bile etkilediğini duymuştum biryerden

bülent_06

Üye
kullandığın wirelles alıcının markası modeli ne ki yazarsan sewinirim belki bende alırım aynısından bende komşudan çekiyorum ortak ikimiz kullanıyoz arada 50 metre ya war ya yoq ama 2 diş çekiyo benim alıcı :ah

alcnn

alcnn

Üye

Kardeş bu antenle açık havada 4 kmyi gördüm ama kapalı alanda 400 metre en fazla. Önceden bi otelden çekiyodum 3km uzaktaydı onunla 600 kb/sn hızda download yapıyordum adamlar şifre koydu şimdi komsudan cekıyorum , komusda 3 kat yukarıda :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Walla kardeşim bende hiç etkilemıyor desem yalan olur , çok az etkiliyor. En fazla 30-40 kb düştü bende yagmurlu gunlerde..

Kardeş banada böyle bi anten lazım. Sana zahmet marka modelide yazsana bakıyım bi. :) kardeş bide deneyerek alabileceğim site biliyorsanız yazsana :)

okan_okay

okan_okay

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş banada böyle bi anten lazım. Sana zahmet marka modelide yazsana bakıyım bi. :) kardeş bide deneyerek alabileceğim site biliyorsanız yazsana :)

Kardes antenin üzerinde
''genx'' yazıyor ve altında alfa işareti var , ben realtek drıver ıle kullanıyorum yani markası pek belli değil dedıgım gıbı ama ustunde genx yazıyor ve alfa işaretı var. Antenin boyuda çok uzun umarımım yardımcı olmusumdur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt