Yac!!

Sponsorlu Bağlantılar

miltonfrode

miltonfrode

Üye
    Konu Sahibi
Yac!!
arkadaşlar YAC denen o yazılım sağolsun system32 de bir dosya karantinaya alındı ve YAC ta karantinaya girme imkanı yok. Ve malesef dosyanın ismini hiç hatırlayamıyorum. Daha yeni format atmıştım lütfen bana format dışında herhangi bir çözüm önerisinde bulunun ya lütfen.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Güvenli modda açıp o yazılımı silmeyi deneyin. Revo uninstaller - Youruninstaller ile de olabilir.

kralberk13

kralberk13

Üye
sistemi geri yükle ?

miltonfrode

miltonfrode

Üye
    Konu Sahibi
Güvenli modda açıp o yazılımı silmeyi deneyin. Revo uninstaller - Youruninstaller ile de olabilir.
aslında YAC bi anti malware programı ancak tarama yaptığım zaman system32 de karışık bi dosya ismi gösterdi ve riskli uyarısı verdi ve son olarak karantinaya aldı. Direkt bu programı silsem o dosya karantinadan çıkabilir mi?

kralberk13

kralberk13

Üye
@Mesut Aktaş hocam biliyorsanzı cevaplaaya bilirmisin

miltonfrode

miltonfrode

Üye
    Konu Sahibi
sistemi geri yükle ?
sistemi ne zaman geri yüklesem bütün virüs programlarını kapatmama rağmen her seferinde sistem geri yüklemesi tamanlamadı hatası veriyor ve virüs programlarını kapatın diyor. :(

kralberk13

kralberk13

Üye
ah be kardeşim saçmasapan programları neden yüklüyosuz bilmiyorum
mesut hocanın dediğini bir dene

miltonfrode

miltonfrode

Üye
    Konu Sahibi
şu ana kadar hiç böyle bişey yapmamıştı aslında ama daha yüklemem böyle şeyler
şu an c yerel disk denetimi yaptırıyorum ama deniycem teşekkürler şimdiden

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
aslında YAC bi anti malware programı ancak tarama yaptığım zaman system32 de karışık bi dosya ismi gösterdi ve riskli uyarısı verdi ve son olarak karantinaya aldı. Direkt bu programı silsem o dosya karantinadan çıkabilir mi?
O programı ne yaparsanız yapın yine zarar vermeye devam edecek, siz silin onu eğer sistem açılmazsa onarım yaparsınız sorun olmaz.

Üst Alt