N1C<-lazımdeğil
Üye
Dini değerlerden dolayı
---------- Eklendi @ 18:36:22 ---------- Yazıldı @ 18:35:33 ----------
Normalde onlardada zina günah ama bizimki kadar fazla düşünmüyorlar bu durumu. Bende fazla takmıyorum ama olay bu bence
sen dersin tutan var
Allah cc nun kurallarina ister uyarsin ister uymaz her seyde mantik arama
. cehennem de elinde cennet de. evlenip karisini aldatan diyorsun hakiki Allah a tapan insan yapmaz. din konusunda da dikkatli konus tartisilacak konu deil. selametle.
Hiç bi din hakkında yanlış konuştuğum felan yok. ayrıca benim düşüncem bu kimseyi (seni) ilgilendirmez.
Dini değerlerden dolayı
---------- Eklendi @ 18:36:22 ---------- Yazıldı @ 18:35:33 ----------
Normalde onlardada zina günah ama bizimki kadar fazla düşünmüyorlar bu durumu. Bende fazla takmıyorum ama olay bu bence
Aynen.Turkiyede gizli sakli yapilio yabancilarda deil..
Yahu sen burayı din üzerine kurulu bir sitemi sanıyorsun ? Milletin alkolüne, hayatına vs karışıp duruyorsun. Maxicep her ırka her dine hitap eder. Hakaret edilmediği sürecek istenilen şey yazılabilir.ima ettigin seyin farkinda degilsin galiba. senin dusuncen sana kalsin burda musluman insanlar da var biz size karismiyoruz sizde bize karismayin.
---------- Eklendi @ 20:56:46 ---------- Yazıldı @ 20:54:57 ----------
revengeful resmen ..... gozumden dustun.
Aynen.
---------- Eklendi @ 21:04:36 ---------- Yazıldı @ 21:02:52 ----------
Yahu sen burayı din üzerine kurulu bir sitemi sanıyorsun ? Milletin alkolüne, hayatına vs karışıp duruyorsun. Maxicep her ırka her dine hitap eder. Hakaret edilmediği sürecek istenilen şey yazılabilir.
Aynen.
---------- Eklendi @ 21:04:36 ---------- Yazıldı @ 21:02:52 ----------
Yahu sen burayı din üzerine kurulu bir sitemi sanıyorsun ? Milletin alkolüne, hayatına vs karışıp duruyorsun. Maxicep her ırka her dine hitap eder. Hakaret edilmediği sürecek istenilen şey yazılabilir.
ima ettigin seyin farkinda degilsin galiba. senin dusuncen sana kalsin burda musluman insanlar da var biz size karismiyoruz sizde bize karismayin.
---------- Eklendi @ 20:56:46 ---------- Yazıldı @ 20:54:57 ----------
revengeful resmen ..... gozumden dustun.
sana noluyor benim düşüncelerimden? Bizim kimseye karıştığımız felanda yok. tam tersi sen her şeye karışıyorsun alkol kullanmam, düşüncelerim seni neden ilgilendiriyor çok merak ediyorum. ayrıca mertte senin gözünden düştü diye çok üzülmüştü dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?