xxdama Üye Konu Sahibi Kabız Civciv' Alıntı: izmir den ankaraya sesimi ulaştırmam çok zor napabilirim Genişletmek için tıkla ... Azıcık bağır hacı ----------Eklendi @ 21:15:07 ---------- Yazıldı @ 21:13:46 ---------- Astrosman' Alıntı: Oğuzhana sana bi Genişletmek için tıkla ... Hah bak üstadda megafon verdi. Şimdi engel kalmadı
Kabız Civciv' Alıntı: izmir den ankaraya sesimi ulaştırmam çok zor napabilirim Genişletmek için tıkla ... Azıcık bağır hacı ----------Eklendi @ 21:15:07 ---------- Yazıldı @ 21:13:46 ---------- Astrosman' Alıntı: Oğuzhana sana bi Genişletmek için tıkla ... Hah bak üstadda megafon verdi. Şimdi engel kalmadı
Astrosman Üye Oğuzhan sana manav dükkanı açıyorum megafon elinde gel vatandaş domates patlıcan burda gelll diye çağırıyorsun
Oğuzhan sana manav dükkanı açıyorum megafon elinde gel vatandaş domates patlıcan burda gelll diye çağırıyorsun
xxdama Üye Konu Sahibi Astrosman' Alıntı: Oğuzhan sana manav dükkanı açıyorum megafon elinde gel vatandaş domates patlıcan burda gelll diye çağırıyorsun Genişletmek için tıkla ... Yarıldım gülmekten
Astrosman' Alıntı: Oğuzhan sana manav dükkanı açıyorum megafon elinde gel vatandaş domates patlıcan burda gelll diye çağırıyorsun Genişletmek için tıkla ... Yarıldım gülmekten
Astrosman Üye xxdama' Alıntı: Yarıldım gülmekten Genişletmek için tıkla ... uğur koş iğne iplik getir... ----------Eklendi @ 21:30:25 ---------- Yazıldı @ 21:29:29 ---------- Kabız Civciv' Alıntı: yaparım yalnız kazancın %75 i benim Genişletmek için tıkla ... tamam anlaştık. Yarın çeşmede ayarlıyorum bi dükkan yok yok sizin okulun karşına açıyorum
xxdama' Alıntı: Yarıldım gülmekten Genişletmek için tıkla ... uğur koş iğne iplik getir... ----------Eklendi @ 21:30:25 ---------- Yazıldı @ 21:29:29 ---------- Kabız Civciv' Alıntı: yaparım yalnız kazancın %75 i benim Genişletmek için tıkla ... tamam anlaştık. Yarın çeşmede ayarlıyorum bi dükkan yok yok sizin okulun karşına açıyorum
xxdama Üye Konu Sahibi Astrosman' Alıntı: uğur koş iğne iplik getir... Tamam bekle biraz ----------Eklendi @ 21:34:38 ---------- Yazıldı @ 21:33:23 ---------- hah getirdim. ----------Eklendi @ 21:41:26 ---------- Yazıldı @ 21:34:38 ---------- neyse üstadlar benim yarın 2 yazılım var. Sabahta saat 6 da kalkıyom. Hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ...
Astrosman' Alıntı: uğur koş iğne iplik getir... Tamam bekle biraz ----------Eklendi @ 21:34:38 ---------- Yazıldı @ 21:33:23 ---------- hah getirdim. ----------Eklendi @ 21:41:26 ---------- Yazıldı @ 21:34:38 ---------- neyse üstadlar benim yarın 2 yazılım var. Sabahta saat 6 da kalkıyom. Hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ...