yaa şu vodafone nin 3g hızını arttırmanın bir yolu var mı???

Sponsorlu Bağlantılar

kaya164

Üye
    Konu Sahibi
yaa şu vodafone nin 3g hızını arttırmanın bir yolu var mı???
yaa:hmmm şu vodafone nin 3g hızını arttırmanın bir yolu var mı??? ya 12k b/s ile indirio:vur lütfenn yardım edin...!!!:hmmm

DiscoveryX

Üye
Şayet telefondan bağlanıyorsan , ayarlardan şebeke tipini çift hat değilde gsm seçersen edge ile bağlanırsın ve hızın ortalama 25 kb/sn olur.
Ama usb ye takılan modemlerden kullanıyorsan bende bilmiyorum nasıl olacak....

1_9_0_5

1_9_0_5

Üye
Şayet telefondan bağlanıyorsan , ayarlardan şebeke tipini çift hat değilde gsm seçersen edge ile bağlanırsın ve hızın ortalama 25 kb/sn olur.
asıl UMTS seçmesi gerekmez mi? EDGE bildiğimiz 2G, 3g İÇİN umts yi seçmeli

DiscoveryX

Üye
asıl UMTS seçmesi gerekmez mi? EDGE bildiğimiz 2G, 3g İÇİN umts yi seçmeli

Normalde öyle ama Vodafone 100 mb sınırını aştıktan sonra 3g de hızı 15 kb/sn civarına düşürüyor. Ama Edge ile bağlanıldığında bu sınırlama 25 kb/sn civarında oluyor.

khytr89

khytr89

Üye
100 mb sınırını geçmediğim halde sürekli 128 kbps de indiriyor.Normalde pc ye inan miktar bu ama benim download da kullanabildiğim miktar max 21 kbps.Dün sabah bi şok oldum bi ara 498 kbps de indirdim 6 mb lik telefon uygulamasını

utkukoc

Üye
net icin her daim 3g yi secmeli.115kps ile sürekli giris yapıyorum.suan 350mb sınırlarındayım hızım 115kbps.hız sabitlenmis gibi ne zaman girsem aynı hızda deam hic sorunum yok.yetiyor bana.tesekkürler vodafone

puma1

Üye
sende hangi model telefon var kardeş

--------------- Ekleme ---------------

net icin her daim 3g yi secmeli.115kps ile sürekli giris yapıyorum.suan 350mb sınırlarındayım hızım 115kbps.hız sabitlenmis gibi ne zaman girsem aynı hızda deam hic sorunum yok.yetiyor bana.tesekkürler vodafone

sende hangi model telefon var kardeş:bye2::megafon::megafon:

kaya164

Üye
    Konu Sahibi
evet ya sende hangi model telefon var benimki n97 12kb/sn yi geçmio:hmmm

ogomogo

Üye
benim 30 u bile geçiyo arada hangi bağlantıyı seçtiğini yakalasam hep öyle kalcamkı ne varsa onunla takılıyo en çok 14.9 ile indiriyor ama idm ile 20 kb lerde indiriyor ne yapsam da artsa sinir oluyom vodafone böyle yapınca

DiscoInferno89

DiscoInferno89

Üye
Telefon ile alakası yok hızın.
GSM seçerseniz edge ile nete girersiniz yani bir çeşit gprs.
UMTS seçerseniz 3g ile bağlanırsınız ama vodafone tüm cepnet tarifelerinde hız sınırı koyar 15/kb ile çekersiniz fakat EDGE den daha iyidir çünkü zırt pırt 3 e 5 e düşmez. 3g ile daha düşük ping daha kararlı netiniz olur.

Sakın unutmayın
Vodafone saniyede 15 kb olan bu internet paketini sadece cep telefonları için çıkartmıştır.Bilgisayar amaçlı değildir.Mobil sitelere istediğiniz gibi girersiniz bu hızla.Web siteleri ise çok fazla içerik barındırır bu yüzden yavaş açılır.

utkukoc

Üye
tel. 5800 ve sürekli 3g ile baglantı yapıyorum.hızım sürekli 115 kbps ile sabitlemis gibi sürekli aynı hızda devam ediyor.sorunum yok.

emre2323

Üye
bende 6630 var 15 kb geçmiyor yokmu çaresi ya

birsevenimolsun

Üye
e 65 kullanıyorum tv paketıne de uye oldum hızı artırmak ıcın bıraz arastırmada yaptım musterı hızmetlerınıde aradım ama ne ettımde hız artmadı kamlumbaga yuruyusune devam

--------------- Ekleme ---------------

bir bılen varsa yardımlarını beklıyoruz bızı bu kamplumbagadan kurtarıp yerıne jetlumbaga verecek bır supermene ıhtıyacımız var

last321

Üye
senin nsl böyle oldu.3g mi kullanıon ve baglarken pc suitmi seninde eğer öyleyse bzde bi sorun var :S:hmmm

sonici

Üye
Arkadaşlar Yardım Edin Benim Telefonun Çekiş Gücü 4te Max 5 Operatör UMTS 3Gliyim ama hız 8-10-15 kb arası hiç farketmedi yardım edin yaw çözümü varsa söyleyin böyle hiç zevki çıkmıyo internetin video izlenmiyo düzgün oyun oynanmıyo

TKAR

Üye
Telefon ile alakası yok hızın.
GSM seçerseniz edge ile nete girersiniz yani bir çeşit gprs.
UMTS seçerseniz 3g ile bağlanırsınız ama vodafone tüm cepnet tarifelerinde hız sınırı koyar 15/kb ile çekersiniz fakat EDGE den daha iyidir çünkü zırt pırt 3 e 5 e düşmez. 3g ile daha düşük ping daha kararlı netiniz olur.

Sakın unutmayın
Vodafone saniyede 15 kb olan bu internet paketini sadece cep telefonları için çıkartmıştır.Bilgisayar amaçlı değildir.Mobil sitelere istediğiniz gibi girersiniz bu hızla.Web siteleri ise çok fazla içerik barındırır bu yüzden yavaş açılır.
öylede önceden yani bundan 3- 4 ay önce gayet hızlıydı.v840 tel ile aboneyim.45 kbtsn yede giriyordum sonra ne olduysa yavaşladı telden girmek tam bir işkence (v840).
Bu telefondan internete (pcye) giren arkadaşlar varsa ayarları veririlerse memnun oluruz.

rapman

rapman

Üye
internete bağlanırken erişim noktasını Vodafone İnternet olarak seçin :oke:

Üst Alt