Ya N70 Decalisan Prglari Verin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
Ya N70 Decalisan Prglari Verin
YA KAFAYI YICEM n70 de bi turlu fscaller 3.04 , ncaller calistiramadım. ikisini de ayrı ayrı kurdum. calısmıyo. ncaller kuruluyo fakat rehberi okumuyo arama geldiginde aktif oluyo arayanın fotosuna soru işareti koyup. ama ayar yapmaya calıstıgımda olmuyo olmuyo olmuyo. n70 de calisan tum prglari verir misiniz acaba? eti camcorder 2 nin n70 versiyonu da lazim (avi olarak cekim yapan) ...aradım aradım sonuc huzran. lutfen bi yardım edin ya...

elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
kardesler yok mu yardımcı olacak??
bi sorunum daha var. 256 lık kartım varken muzik kutumdaki muzikleri dinliyordum. 1gblik kart aldim telefonuma. muzikleri sadece basını calıyor ve kendi kendine cıkıyor. acaba ayriyeten muzik calıcı bi prg var mı??

sokarus

sokarus

Üye
ultra mp3 ün bi versiyonu calısıyomus ama hangisi bilmiyom kart ve telin yedeklerini al ikisinede format at bende 512 lik var hic bi sorun yok

elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
n70 formati nasıl atılıyo kardes??

madmann

madmann

Üye
*#7370# yap

elusive

elusive

Üye
    Konu Sahibi
kardesler ben telefonumda 1gb lik kart kullanıyom su an. sorunum vidyoları takıla takıla cekmeye basladı. mp4 formatında telin orjinal video prgında. baska prglar kullandım yine takıldı. ama 256 lık kullanırken sorun olmuyordu takılmadan cam gibi cekti. neden 1 gblik kullanmaya baslayınca bole bi sorun oldu ??? telin hafızasına cekince goruntuleri takılmadan cekiyo. kartın markası amco, bu hafta da pq1 i denicem bi yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt