ya(L)ana (G)el

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhenkk

Serhenkk

Üye
    Konu Sahibi
ya(L)ana (G)el
Nerde bu optimus 3d ye ics?bu sefer hangi yilin son çeyreği diyecekler merak ediyorum doğrusu ;)

Heroata

Heroata

Üye
LG .d ii olms

miyelin

Üye
hiç sorma kardeş ya kaç yıl oldu bırak ayı hala çıkarmadılar. sinir ediyorlar adamı...:off::vur almasamıydım diye düşünüyorum bazen. samsung s2 filan jelybean çıkarttı biz hala ginger braddeyiz şaka gibi ya :kop:

enver_techno

enver_techno

Üye
LG dünyada güncellemeleri en yavaş veren ikinci Şirket...

alaStar

alaStar

Üye
Beyler lütfen bilmeden yorum yapmayalım 3d ne zaman çıktı s2 ne zaman ,ona bakarsanız samsung galaxy s e güncelleme vermedi ama lg nin aynı segmentteki cihazı olan optimus black e ics verdi buna ne diceksiniz , 3d telefonu alırken yazılımında sıkıntılı olacağını bilmeliydiniz ,ics nin kamerasında sorun var o halledilmeye çalışılıyor

miyelin

Üye
Beyler lütfen bilmeden yorum yapmayalım 3d ne zaman çıktı s2 ne zaman ,ona bakarsanız samsung galaxy s e güncelleme vermedi ama lg nin aynı segmentteki cihazı olan optimus black e ics verdi buna ne diceksiniz , 3d telefonu alırken yazılımında sıkıntılı olacağını bilmeliydiniz ,ics nin kamerasında sorun var o halledilmeye çalışılıyor
siz bu bilgileri nereden ediniyorsunuz hocam? kamera problemi filan...

alaStar

alaStar

Üye
Mesela lg deki bir mühendis twitter dan yayınlıyor bir teset sürüm geliştiriciler deneyip böyle bir sorun var diyor geliştiricilerin çoğuda xda da farum yapıyor zaten orda söylenenlerde türk sitelerinde söyleniyor bu yolla öğrenmiş oluyoruz :D

• Beğen
Tepkiler: miyelin

miyelin

Üye
ne zamana hallederler peki bi bilginiz veya tahmininiz var mı?

alaStar

alaStar

Üye
Bi bilgim yok ta öylede birşey var kamera sorunlu diğer kısımlarda tam değil telefon 3d olduğundan yazılımı da biraz sorunlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt