Ya Kardeşler W810i Tv Kumandsi Programi Verecek Varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

keçi_tipli

Üye
    Konu Sahibi
Ya Kardeşler W810i Tv Kumandsi Programi Verecek Varmı?
:bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::megafon::bilmem::sn::sn::sn::sn::agla:agla:pro::box:@:islik:islik:yuru:vur:megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::aman2::heyo::heyo:

• Beğen
Tepkiler: akkabak4, ahmet yapar ve dogukan12345678

cormorant89

Üye
kendisinin kumandası var zaten bluthootlu herşeye baglanır gir bak istersen eglence/uzaktan kumanda isimli program

Silent Assassin

Silent Assassin

Üye
bence hiç uğraşma valla ben aradım aradım bulamadım sıkıldım aramayı sen de sıkılma:)

orhan19077

Üye
ya gerçektren olsa çok süper olacak ama

keçi_tipli

Üye
    Konu Sahibi
evet ya

KoKaLa

Üye
bulan wersin link simdiden saolun

oha_nesi_viran

Üye
sahi napacazzz bu kızılötesi şeysini.. tv falan kumanda edebiliyor olsa güzel olurdu walla...
lütfen arkadaşlar bulan hemen burada paylaşsın, ben de bi süredir arıyorum...

hepinize teşekkürler

sago_samed

Üye
arkadaslar eglence ye gırın ordan uzaktan kumanda ordan da herhangı bı tanesını secın ama sectıgınız cıhaz blutooth baglantılı olması gerekır ...EGER CEP telefonu ıcın arıyosanız(sony erıcsson)buldugunuz program java uzantılı olmalı bole bı programda su anda tek bır sıtede var o sıtede su dur

--------------- Ekleme ---------------

sıt4enın adının ole arbayla ılgılı olduguna bakmayın ılk gırdıgınıuz de onunuze araba vıdeoları acıkar uyelık gerekıo uye olunca ara dıe bı buton cıkcak basınca sıze cep telefonu ıle ılgılı 968 adet program oyun vb. gosterıo ucretsız download fırsatıda var...A~S~T HACKED AN TUNING TEAM...

islam61

Üye
yha bu sizin tv nın kendı kumandası yoqmu

west_advisory

west_advisory

Üye
Bildigim Kadar Bi Yerden Indiriyodun Bulurum Diye Salladım Simdi Bulamıyom O Siteyi Ama Olsa Babamı Deli Ediyodum 6600 Da.....:)

west_advisory

west_advisory

Üye
Arkadaslar Bu Sitede Baska Sitenin Reklamını Yapmayın!!!!!

Seza

Seza

Üye
Televizyon Kumandasının KızılÖtesi Işınlarına Telefonla Yetişemezsiniz. Yani Böyle bir olay İmkansız Gibi..

fucktor_007

Üye
beyler nokia için uzaktan kumanda var ama sis uzantılı programın adı total irremote bu tv kumandasını .jar yanı java türünden yapılırsa çalışır fakat .jar a çevirecek babayiğit ? :) var mı*?

kebelek

kebelek

Üye
yha evet olsa züper olr ama yoq işte :D

burak_esk

Üye
bi tv nin yokta geceleri bakarken zor oluyo

.sizene.,

Üye
hadi be kardeşim verecek birisi yok mu linki

dgn

dgn

Üye
bn de istym

Mert

Mert

Üye
televizyonun kendi kumandası yokmu???
telefona ne gerek var

bamboo

bamboo

Üye
arkadasım bı kac yerde bızzat kendım ararken karsılastım kımsede yok olmadıgı gıbı olmayacagını cunku oyle bı programın olmadıgını soyledıler bana. bılmıyorum eger bulursanız bende alırım :)

amac saskınlık yaratmak yanı kısacası munzurluk :D