Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya jar oyunları nasıl yapabilirim kendim bir oyun yapmak istiyorum samsung star için
Sponsorlu Bağlantılar
davutcankrks
Üye
Konu Sahibi
ya jar oyunları nasıl yapabilirim kendim bir oyun yapmak istiyorum samsung star için
ya jar oyunları nasıl yapabilirim kendim bir oyun yapmak istiyorum samsung star içinya jar oyunları nasıl yapabilirim kendim bir oyun yapmak istiyorum samsung star için
dostum jad makerla oyun yapmanın hiç bir ilgisi alakası yoktur . Jad maker sadece ; jad dosyası isteyen yani sadece jar dosyasıyla çalışmayan oyunlar içindir .
ya jar oyunları nasıl yapabilirim kendim bir oyun yapmak istiyorum samsung star içinya jar oyunları nasıl yapabilirim kendim bir oyun yapmak istiyorum samsung star için
Şuan için kendi başına oyun yapman imaknsız gibi bişe nedenmi ?
Jar oyunlar java tabanlıdır yani bir java oyun yapabilmen içinde java programcılığı falan bilmen gerekir .
Sadece bunula kalmıyor tabiki daha birsürü grafik düzenleme programı kullanman gerekir . Daha bitmedi jar dosyasının içini açtığında bazı resimler görürsün mesela icon falan bu resimlerin telefon için uygun boyutta ve uygun büyüklükte olması gerek .
Bilmem anlatabildinmi . . .
SAINT1
Üye
Java kullanman gerekir bunun içinde yazılım dili bilmen gerekir en azından C++ bilmen gerekir.
Ne kadar gerekir demişim ya
davutcankrks
Üye
Konu Sahibi
hmm zormuş tamam teşekkrler
melo_sedo
Üye
arkadaşlar sis oyun yapımını bilen yardım etsin
&&BERKAY&&
Üye
bırakında adamlar işlerini yapsın nasıl para kazanıcaklar yoksa
Paranoya
Üye
Millet oyun yapmayı o kadar kolay sanıyo galiba :P
&&BERKAY&&
Üye
pc oyunu yapmaya benzemezki bu
pc oyunu daha basttir proglar fln var ama java sırf kodlama bilicen birkaç resim tamam ama kod işine girerseniz çıkamassınız
Da®kness
Üye
ingilizce bir java uygulama-oyun bile editlemek binbir zahmet isteyen bir işken bunlar çok zor birer istek. Ama kimseyi de yolundan alıkoymak doğru değil. Programlama dili biliyor yada öğrenmek istiyorsanız neden sizde bunları yapamayasınız ki.
melo_sedo
Üye
Arkadaşlar oyun yapmak için game marker diye bi program vardır bence ii bi program çok taanınıo
oyunu oradan yapabiloruz hemde koda falan çok az gerek kalıo ilk oyun yapımını denemek isteyenlere duyrulur ve önerimdir
--------------- Ekleme ---------------
KARDEŞ BUDA LİNK İŞTE BU^
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BURAYA GİR ORDA YAZIO TMM YÜKLE PC YE AÇ KAFANA GÖRE ÖĞRENİRSİN BENDE YENİYİM
Heroata
Üye
Ama konu başlık uyumsuz sen jar oyun demişsin kii benim aradığım da o ama sen gitmişsin içerik PC ama prog iişime yaradı tş k
adı lazım değil
Üye
paranoya üyesinin dediği gibi java öğrenmen lazım ama android program yapman javadan çoook daha kolay
App inventor adlı program sayesinde yapabilirsin..., google amcaya sor
c ile alakası yok java ve grafik bilirsen yaparsın ama basit oyunlar
melo_sedo
Üye
kardeş bence artık bu oyun yapımıyla hiç uğraşma gerçekten çok uğraşı ve kod bilgisi isteyen işler.Yani pc mühendislerinin , büyük şirketlerin işi ama illada kendim bişiyler yapcam dersen küçük oyunlar yapabilirsin buda benim program oyunda yapılıyor