ya biri şu telefonu hacklememde yardımcı olsun lütfennn!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alpereno

Üye
    Konu Sahibi
ya biri şu telefonu hacklememde yardımcı olsun lütfennn!
Ya arkadaslar kafayı yicem ne telefon güncellenıyor nede dogru dürüsüt uygulama yükleyebiliryorum..Bu sorunlar kalksa çok memnun kalıcam telefonumdan ama kalkmıyorr:S Telefonum nokia x6 nolur yardımcı olun sunu hackleyelim yaw bide telefona bşi olmaz dimi olursa ne gibi sıkıntılara yol acar bunuda belirtirseniz sevinirim... saygılar...:vur:vur:vur

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
versiyonun kaç?

alpereno

Üye
    Konu Sahibi
12.0.091

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
v20 ye güncellersen forumda var v20 nin hackleneceği

alpereno

Üye
    Konu Sahibi
işte bir türlü bulamadım navifirm de de bakıyorum ama v20 ye gelince bölge ve ülke seciminde türkiye yok :S

--------------- Ekleme ---------------

ya lütfen şu navifirm vs. bunları bir öğretin adım adım yapalım şu telefonu kırıcam yoksa lütfen!!

bakın navifirmde türkiye filan da yazmıyor hiç bşi de bilmıyorum kafa yicem yemin olsun

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
var arkadaşım sen görmüyorsun ben bakıp söliyim kodları telefonun rengi neyse ona göre değiştir nemesis ile sonra nsu ile güncelle sonra kendi orjinal coduna çevir.
v20 türkiye kodları:
black-red turkey 0595376
dark black turkey 0589476
whıte blue turkey 0595399
whıte pınk turkey 0580277

alpereno

Üye
    Konu Sahibi
ya biliyorum belki bana küfür ediceksiniz ama bunun için ayrıyeten resimli bir konus acsanız navifirm filan kullanmayı bilmıyorum sadece duyduklarıma göre hareket ediyorum ama dogruluk payı nedir bilmıyorum ya lütfen yardımcı olunnn

kodu nasıl degiştiriyoruz geri nasıl eski kodu yazıyoruz:S:S:S off!! çıldırcam

cabbar100

cabbar100

Üye
Kardeşim kodu Nemesisle değişeceksin sonra Normal şekilde ovi veya nokia sowfware updater ile telefonunu güncelleyeceksin. Nemesisin nasıl kullanılacağı şu konudaki 9. mesajda anlatılıyor.

Senin yapman gereken son sürümü gören türkçe kodu Nemesis programı ile girmen( tabi telefonun rengine göre olanı) Ve eski kodunu güncelleme yaptıktan sonra tekrar girebilirsin.

not: telefonun hakkındaki soruları şu konuda sorarsan daha iyi olur X6 kullanıcıları daha iyi yardımcı olurlar sana.

alpereno

Üye
    Konu Sahibi
ne gerizekalıymışım ben yaa:S anlamıyorum anlamıyorum yuh bana yuhh navifirmden dediğniz gibi indirdim dosyaları telefonun rengine göre ülkeye göre seçerek sonra ne yapcam?

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
navifirmden indirmiceksin ben verdiğim kodlardan senin telefonun rengi neyse nemesis ile değiştireceksin.gerisi kolay nokia software ile güncelliceskin.

cabbar100

cabbar100

Üye
Kardeş bak o dosyalar şimdi dursun bir kenarda.
Şimdi sen yukarda verdiğim 1. linkteki konuya gir. Nemesis programını kur ve 9. mesajdaki anlatımıyla şu kodlardan senin telefona uygun olan kodu nemesis ile gir. Sonra ovi suite ile telefonunu güncelle.
black-red turkey 0595376
dark black turkey 0589476
whıte blue turkey 0595399
whıte pınk turkey 0580277

OKU: Bak normalde sen Nokia Software Updater veya Ovi Suite ile güncelleştir dediğinde mevcut sürüm güncel diyordu değilmi. Bu demek oluyorki senin kullandığın telefona (rm kodu yüzünden) daha güncelleme çıkmamış. Bu engeli RM kodunu değiştirerek aşıyorsun. Yani senin telin kodu hasanali123 ise sen bunu cabbar100 yapıyorsun tamam. Sonra Nokia software updater veya oviye giriyorsun (tercihen Nokia software updater olsa daha iyi) ve güncellemeni normal yollardan yapıyorsun.
Ama hala anlamıyorsan ya iyice googledan araştırarak nasıl yapıldığını öğren yada git bi nokia clup'a ordan yüklet. Ve eğer bir hata falan olurda yazılım güncellenirken telefonun uçarsa ( telefonun açılmaz) servise yolladığında telefonun garanti dışı kalır.

Sakın beni yanlış anlama ama nemesis olayı çok basit eğer yapamıyorsan hiç bulaşma dediğim gibi git bir Nokia Clupta yüklet güncel sürümü.

alpereno

Üye
    Konu Sahibi

denemeeee123456

Üye
NSS programı ile ürün kodu değiştirdikten sonra güncelleyebilirsin
OPDA sitesi ile de teli sertifikala sonra uygulamaları bunların hepsi forumda var bi kurcala bulursun :oke:

alpereno

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlarrr Allah tutuuğunuzu altın etsin çok saolun sonunda v20 ye güncellenıyor :):):) şimdi sertifika hatası filan cıkmaz dimi birde nemesisle yazdığım kodu aynı şekilde eski kodamı çevircez çevirmemiz iyimidir yoksa böyle kalsa dahamı iyi olur bunuda söylersenız sevinirim :)

cabbar100

cabbar100

Üye
Rica ederim kardeş sonunda oldu. Kodu ise ister çevir ister çevirme. Ama şu var Allah korusun ama telefona bir şey olurda hiçbir şekilde açılmazsa ve garantiye o şekilde yollarsan garanti dışı kalabilir. Bu yüzden eski kodunu girsen iyi olur. Sertifika olayına gelecek olursak maalesef güncelleme yapınca sertifika sorunundan kurtulamazsın. Ya opda'dan sertifika alıp sertifika hatası veren uygulama-oyunları sertifikalayıp telefonuna kuracaksın. Ya da telefonunu hackleyeceksin. X6 da hack olayı nasıl bilmiyorum. (şu konuya bakarak ve googleden aratarak bu konuda çözümler bulabilirsin)

alpereno

Üye
    Konu Sahibi
peki kardes bir sorum olacaktı eski koda çevirdik telefonu yeni güncelleme çıktı eski kod üzerinden güncelleye bilirmiiym yoksa yine aynı tas aynı hamam mı :D borbeyde şu hack konusunda yardımcı olursa sevinirim

cabbar100

cabbar100

Üye
Nokia'ya bağlı o koda güncellemeyi verirse diğer kodlarla beraber olur. Ama vermezse yine değişmen gerekir güncelleme için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt