vapur dumanı
Üye
-
Konu Sahibi
-
amandaa amaaan,Ablam nasıl mutlu ettin beni yaabiricik iki tane ablacanım var biri pelin_ diğer vapur dumanı (esra ablam) bi zamanlar aynı şehrin havasını soluduk ama bi karşılaşamadık koyu sohbetine nail olmak isterdim sağlam karakterli iyi niyetli sevecen ablam benim
hangi video?link atar mısın
amandaa amaaan,Ablam nasıl mutlu ettin beni yaaİnşallah bi gün görüşücez,inanıyorum
yemek dedin dimi??Bayadır o konulardan uzağım yaa.Acıktım bakŞahsi olarak bilmiyorum da forumda seni "gangam style ve yemek" olarak tanıtıyorlardi
yazıklar olsunO videodan sonra tanımıyorum
o zaman alayım yorumları :Pşaka yaptım esra başkan kızma ya
yemek dedin dimi??Bayadır o konulardan uzağım yaa.Acıktım bak
Allah adına ne söyleniyor?Bak allahın adını verdim sööle
söylenenler doğruymuş desene
şuan mobilim bulursam atarımda sen nasıl görmezsin ya çabuk kendini banla
dinliyorum AlicimBende söyleyeyim mi esra abla .
neden hem yürüyüp hem yazamıyomusun??2 işi aynı anda yapamayanlardanmısın?Pınarla yediği içtiği ayrı gitmeyen aktifliğiyle sayılı bayanlardan pınar kadar tersi yok daha ılımlı biri (pınar duymasın) şuan yürüyorum aklıma geldikçe yazarım
Toplumda kulaktan kulağa konuşulmaz.Kimse öğretmedimi sanaBuluşmada söyleyeceğim kulaklarına .
abi esra ablayla pınar abla gangnam style dansı yaptılar onuda gereksizlerde paylaştılar çok geçmedi fenomen oldularGangnam Style olayı nedir yahu?
Toplumda kulaktan kulağa konuşulmaz.Kimse öğretmedimi sana
abi esra ablayla pınar abla gangnam style dansı yaptılar onuda gereksizlerde paylaştılar çok geçmedi fenomen oldularhatta arada yengeç dansı yapıyordu birisi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?