ya arkadaslar yardim !!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gs-player

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaslar yardim !!!!!!!!
sabatan beri ugrasiyom bi türlü telefonuma tema yükliyemedim ...(n73) ... temalarin hepsi sis ve hepsininde sertifikasi gecmis mi ney yani anlicaginiz hic bir tema calismiyo ...sizden ricam bana nokia n73 icin bir tema bulmanizdir ..lütfenn ya sis olmasin ama biktim su sis dosyalardan hem diyolar telefon sis dosyasi destekliyo hemde hic biri olmuyo allahina ... benim telfonumda 5 tema var ama onlarin formati ney bilmiyorum yani olsun onlar gibi olsun hatta .hadi arkadaslar son umudum sizsiniz bi el atin......:(

Nazy

Nazy

Üye
Telefonuna Uygun Temaları Burada Bulabilirsi

gs-player

Üye
    Konu Sahibi
ya onlarin hepsi sis ...olmuyoki onlar sanki dalga geciyosun sabahtan beri ordaki temalarin yarsindan cogunu indirdim hepsi sisti ve hicbiri desteklemiyodu ne olcak bu halim :D

POWER

POWER

Üye
Telefonunuz sis i değil sisx formatını destekler ;)

gs-player

Üye
    Konu Sahibi
iiy hos diyorsun da sisx temalarini , oyunlarinin , programlarini nerden bulcam onu da söyleseydin bari...

fatihmt1992

Üye
bak arkadaşım sisx ve sis arasında bi fark yok.istersen uzantıyı sdfg gibi yap , telefon yine tanır.
sorun şu: sis dosyalarının sertifikası belli süre geçerlidir.telefonun tarihini 6 ay kadar geri al sorun çözülür.olmadıysa tarihle biraz daha oynayıp bulursun.telefonun zaten büyük ihtimalle şöle diyodur:
'SÜRESİ GEÇMİŞ SERTİFİKA' YADA 'SERTİFİKA HENÜZ ETKİNLEŞTİRİLMEMİŞ'
BENİM DE n73 üm var böyle yaptım oldu.

gs-player

Üye
    Konu Sahibi
tarihi ne zamana alimki ... 6ay önceye aldim ama yine olmadi saati degistirdim ..mesala 27.04.07 saat 20:41 de sertifika uygulamási gecerli degil yada telefon ayarlari yanlis diyo ..saat 20:42 de sertifika hastasi uygulaciyla görüsün yaziyo ...ne is anlamadim ..sen telefonunu hangi zamana aldin kardes bi yardim et

fatihmt1992

Üye
eğer telefon ayarları yanlış diyosa ( ki benimkide öyle diyo ) benim söylediklerim olur.1 ay 1ay geri al .eğer süresi geçmiş sertifika diyosa geri al, telefonun ayarı yanlış gibi bişey diyosa ileri al.bazı uygulamaların setifika tarihi kısıtlı olabilir.ben maxicepte symbian 9.1 bölümündeki her türlü şeyi gayet rahat yükleyebiliyordum.bi gün hiçbişey yüklenmemeye başladı.sertifika hatası verdi.bende telefona format atıp sonrada hafıza kartını biçimledim şimdi herşey yükleniyo.eğer format atarsan ve yinede olmazsa en yakın kvk bayisine gitmelisin.garantisi vardır nasılsa

belki virüs falan girmiştir sen bide telefonu bi antivirüs programıyla tara.

cellad

cellad

Üye
dostum süresi geçmiş sertifika uyarısının sebebi s60 v9.1 için üretilen programların oyunların ya da temaların süreli sertifikayla üretiliyor olmasıdır. mesela 1 Ocak 2007'de bir yıllık sertifika ile piyasaya sürülmüş bir program 2 Ocak 2008'de telefonuna kurulamaz. benzer şekilde kurulum dosyasının üretilmiş olduğu tarihten daha önce bir tarih ayarlıysa telefonunda, o zaman da telefon ayarları yanlış uyarısıyla karşılaşırsın. eğer telefonunun tarihi bu iki tarih arasında ayarlıysa ve hala geçersiz uygulama uyarısı alıyorsan, o sis dosyasının yenisini bulmaya çalış, belki sorun sis dosyasında da olabilir. dosyanın en başında sertifika tarihini belirten kısım sağlamdır ancak ortalarına doğru disk hatasından dolayı kurulumu engelleyecek bir bozukluk oluşmuş olabilir.

bir de sana kişisel tavsiye, telefonunun tarihini geri almadan önce "Hatsız" moduna geç aksi takdirde sen programı yükleyene kadar mesaj gelirse yeni gelen mesajın, gelen kutusunda aşağılarda yer alıyor :) kolay gelsin

fatihmt1992

Üye
evet aynen öyle.

ahmet04

Üye
ne teması istiyosun sen kardeş bendede aynı tel var n73 sis dosyası yükledim çalışıyor

rapperar

Üye
kardeş örneğin bi program yükledin. sertifika süresi geçmiş diyorsa telefon tarihini 2007 den 2006 ya al.. o zaman sorun çözülür. ama 2007 ye tekrar almayı unutmayın. bu seferde süresi gelmemiş gibi bi uyarı veriyo

gihadin22

Üye
valla benim 3250'de de maalesef aynı sorun var.Telefon symbianlı diye aldık ama en fazla 3 tane program atabildik şimdiye dek.Tema olayına gelirsek bence bunun süreyle alakası yok ben en az 500 tema attım tele hiçbirini açmadı.Hepsinin süresi geçmiş olamaz ya.Telefona format attık olmadı,versiyon yükselttik olmadı,telefonu çiğnedik olmadı,tarihi geriye ileriye sağa sola attık olmadı:vur tek çare kaldı teli bir an önce elden çıkarmak

fatihmt1992

Üye
ben maxicepte indirdiğim tüm tema oyun vs. şeyleri açabiliyorum.eğer sizin telefonlar açmıyosa sorun var.verin garantiye yapsınlar.en azından denerler telefon bu programları açıyomu diye.eğer açmazsa ya tamir ederler yada yenisini veririler.
telefonda böyle bi sorun varsa altında kalmayın.garantiye verin.benim n73 ilkten türkçe deildi. kvk. ya verdim yine olmadı.1 ay sonra yepyeni bi n73 verdiler şimdi sorun yok.
eğer kvk.'da yaptırcaksanız en az 1 ayı gözden çıkarın

harun4554

harun4554

Üye
kardes haklisin temalar bes para etmez.hepsini indirdim hepsinde sertifika sorunu var.olmuyor.saaatide zamanida gerialdim bir halt olmadi.zaman kaybediyoruz.temalarla.en iyisim pro ile yapman

xp_5

Üye
ALLAH ALLAH benim telde n73 ama ne sertifika ne de sis sisx sorunu cıkmadı VALLA :sn:

yan_yan

Üye
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz n73 telefonumu güncelledim ama türkçe dil seçeneği yok nasıl düzeltebilirim bilen varmıacaba

--------------- Ekleme ---------------

dil sorunum var n73 yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

eemir99

eemir99

Üye
x-ploreyi yükle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt