en kolay yöntem olan formatlamadır ama unutmaki her harddisk bellı bır format sayısından sonra işlevini yitirmeye başlar format zorunlu ıhtıyaçtan yapılır sureklı yapma her yavaşladıında direk formata başurma derim ayrıca masaüstündeki kullanmadıın programları ya kaldır tamamen yada hepsını bir dosyaya at c sürücüsünüde fazl dosya atma derim ama ben uğraşamam diyosan sğlam bı formatı çak sonra c sürücüsüne dosya atma dosyalarının hepsını d ye at c yı yorma![]()
C: surucusunu ferah tutun. Baska ihsan istemez. Teşekürler
--- Sent from Galaxy Tab via Tapatalk ---
TeşekürlerSystem care gibi programlarla temizleme işlemi yapmayı dene.
yoo format en temizi en iyisidir..en kolay yöntem olan formatlamadır ama unutmaki her harddisk bellı bır format sayısından sonra işlevini yitirmeye başlar format zorunlu ıhtıyaçtan yapılır sureklı yapma her yavaşladıında direk formata başurma derim ayrıca masaüstündeki kullanmadıın programları ya kaldır tamamen yada hepsını bir dosyaya at c sürücüsünüde fazl dosya atma derim ama ben uğraşamam diyosan sğlam bı formatı çak sonra c sürücüsüne dosya atma dosyalarının hepsını d ye at c yı yorma![]()

Banada Yararlı Olabilir Teşekkürler Kasmıyorum Formatı 2 Gün önce attım ama bi bakıyımFormattan önce güzel bir yaz temizliği yap. İlk olarak sisteminde yüklü bir antivirüs yazılımı varsa güvenli modda tarama yap yada forumda açılmış "USB belleğinizi sistem kurtarma aracına dönüştürmek istermisiniz" gibi konulara bakarak USB bellek oluştur ve sistemini bu kitteki antivirüslerle çapraz teste tut. Biraz zaman alır fakat sonucuna değecektir. Sonra güvenli modda gereksiz dosya ve programları kaldırıp ccleaner ile sistem temizligi ve registry temizliği yapıp disk birleştirme ile sonlandır. Bunları düzenli olarak yaparsan her zaman uğraşmazsın. Ya da L-Lumiere kardeşimin dediği gibi bas formatı, tüm driver ve programlarını, oyunlarını kur sonra Norton Ghost yada Acronis True Image ile disk imajını al problem oldukça yedeklerini alır sistemini ilk günkü haliyle uğraşmadan olduğu gibi kısa sürede geri yükleyebilirsin.
Ben Sade Bi Temizlik yapıyorum O Kadar 3 Senedir Çalışıyodu Daha 2 Gün önce format attım . Pek Harddiskte Sorun yaşamadım şimdiye kadar.yoo format en temizi en iyisidir.. harddiski temizler ömrünü kısaltmaz işlevini yitirtmez.. aksine hızlandırır..- - - Eklendi - - - yani ben canım sıkıldıkça format atıyorum oluyor bazen 1 ayda 2-3 format
![]()
Banada Yararlı Olabilir Teşekkürler Kasmıyorum Formatı 2 Gün önce attım ama bi bakıyım![]()
- - - Eklendi - - -
Ben Sade Bi Temizlik yapıyorum O Kadar 3 Senedir Çalışıyodu Daha 2 Gün önce format attım . Pek Harddiskte Sorun yaşamadım şimdiye kadar.