Ya arkadaşlar benim Pc Biraz kasıo İçeri girermisiniz .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tevley

tevley

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar benim Pc Biraz kasıo İçeri girermisiniz .
Benim Bilgisayarım ilk aldığımda uçaktan farkı yoktu şimdi ayıptır sölemesi kaplunbağa daha hızlı gider yani okdr yavaşlama oldu bu konu hakında bilgiler verecek kişi varsa şimdiden teşekkür ederim

black months

black months

Üye
gereksiz dosyaları resimler müzikler vs silmeyi dene c/d diskini temizle gerekirse format at

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Formatla gitsin :D

Revengeful

Emekli Yönetici
System care gibi programlarla temizleme işlemi yapmayı dene.

blackshine

Üye
C: surucusunu ferah tutun. Baska ihsan istemez.

--- Sent from Galaxy Tab via Tapatalk ---

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
c ve d surucusu

06kubilay06

06kubilay06

Üye
en kolay yöntem olan formatlamadır ama unutmaki her harddisk bellı bır format sayısından sonra işlevini yitirmeye başlar format zorunlu ıhtıyaçtan yapılır sureklı yapma her yavaşladıında direk formata başurma derim ayrıca masaüstündeki kullanmadıın programları ya kaldır tamamen yada hepsını bir dosyaya at c sürücüsünüde fazl dosya atma derim ama ben uğraşamam diyosan sğlam bı formatı çak sonra c sürücüsüne dosya atma dosyalarının hepsını d ye at c yı yorma :D

tevley

tevley

Üye
    Konu Sahibi
en kolay yöntem olan formatlamadır ama unutmaki her harddisk bellı bır format sayısından sonra işlevini yitirmeye başlar format zorunlu ıhtıyaçtan yapılır sureklı yapma her yavaşladıında direk formata başurma derim ayrıca masaüstündeki kullanmadıın programları ya kaldır tamamen yada hepsını bir dosyaya at c sürücüsünüde fazl dosya atma derim ama ben uğraşamam diyosan sğlam bı formatı çak sonra c sürücüsüne dosya atma dosyalarının hepsını d ye at c yı yorma :D

C: surucusunu ferah tutun. Baska ihsan istemez. Teşekürler

--- Sent from Galaxy Tab via Tapatalk ---

System care gibi programlarla temizleme işlemi yapmayı dene.
Teşekürler

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yoo format en temizi en iyisidir..
harddiski temizler ömrünü kısaltmaz işlevini yitirtmez.. aksine hızlandırır.. :oke:

- - - Eklendi - - -

yani ben canım sıkıldıkça format atıyorum oluyor bazen 1 ayda 2-3 format :ehe

onurahmet03

onurahmet03

Üye
Performans ayarlarından özel ayarları ayarla .System regediti ccleanerla düzelt sorunları .Advanced system care de iyi bir programdır yardımcı olabilir .

- - - Eklendi - - -

Belki solucan trojan bulaşmış olabilir avast , antivirüs programı veya combofix le trojanları temizleyebilirsin pcde işlev yokkan görev yöneticisinde CPU :%100 ise kesin virüs vardır .

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Formattan önce güzel bir yaz temizliği yap.

İlk olarak sisteminde yüklü bir antivirüs yazılımı varsa güvenli modda tarama yap yada forumda açılmış "USB belleğinizi sistem kurtarma aracına dönüştürmek istermisiniz" gibi konulara bakarak USB bellek oluştur ve sistemini bu kitteki antivirüslerle çapraz teste tut. Biraz zaman alır fakat sonucuna değecektir.
Sonra güvenli modda gereksiz dosya ve programları kaldırıp ccleaner ile sistem temizligi ve registry temizliği yapıp disk birleştirme ile sonlandır.

Bunları düzenli olarak yaparsan her zaman uğraşmazsın. Ya da L-Lumiere kardeşimin dediği gibi bas formatı, tüm driver ve programlarını, oyunlarını kur sonra Norton Ghost yada Acronis True Image ile disk imajını al problem oldukça yedeklerini alır sistemini ilk günkü haliyle uğraşmadan olduğu gibi kısa sürede geri yükleyebilirsin.

onurahmet03

onurahmet03

Üye
Formattan önce güzel bir yaz temizliği yap. İlk olarak sisteminde yüklü bir antivirüs yazılımı varsa güvenli modda tarama yap yada forumda açılmış "USB belleğinizi sistem kurtarma aracına dönüştürmek istermisiniz" gibi konulara bakarak USB bellek oluştur ve sistemini bu kitteki antivirüslerle çapraz teste tut. Biraz zaman alır fakat sonucuna değecektir. Sonra güvenli modda gereksiz dosya ve programları kaldırıp ccleaner ile sistem temizligi ve registry temizliği yapıp disk birleştirme ile sonlandır. Bunları düzenli olarak yaparsan her zaman uğraşmazsın. Ya da L-Lumiere kardeşimin dediği gibi bas formatı, tüm driver ve programlarını, oyunlarını kur sonra Norton Ghost yada Acronis True Image ile disk imajını al problem oldukça yedeklerini alır sistemini ilk günkü haliyle uğraşmadan olduğu gibi kısa sürede geri yükleyebilirsin.
Banada Yararlı Olabilir Teşekkürler Kasmıyorum Formatı 2 Gün önce attım ama bi bakıyım :tşk:

- - - Eklendi - - -

yoo format en temizi en iyisidir.. harddiski temizler ömrünü kısaltmaz işlevini yitirtmez.. aksine hızlandırır.. :oke: - - - Eklendi - - - yani ben canım sıkıldıkça format atıyorum oluyor bazen 1 ayda 2-3 format :ehe
Ben Sade Bi Temizlik yapıyorum O Kadar 3 Senedir Çalışıyodu Daha 2 Gün önce format attım . Pek Harddiskte Sorun yaşamadım şimdiye kadar.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Banada Yararlı Olabilir Teşekkürler Kasmıyorum Formatı 2 Gün önce attım ama bi bakıyım :tşk:

- - - Eklendi - - -

Ben Sade Bi Temizlik yapıyorum O Kadar 3 Senedir Çalışıyodu Daha 2 Gün önce format attım . Pek Harddiskte Sorun yaşamadım şimdiye kadar.

Rica ederim :)

Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
Kardeş CCLEANER bu programı kur ve pc de ne kadar boş dosya,gereksiz metin dosyaları bde reg dosyaları falan hepsini temizle snra c/d sürücülerinde oyun yüklüyse en fazla 2 tane gene o programla kaldır snra pc ye reset at tekrar pc açılınca bak arkadaşın dediqi qibi hep format deqil çözüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt