1 yıldır anlatan yok mu?!!?!arkadaslar detaylı anlatm yok mu?

Bilmem kaç defa konu açıldı.
1 yıldır anlatan yok mu?!!?!
Anlatmayan kalmadı neredeyseBilmem kaç defa konu açıldı.
En basitinden google'a " maxicep sertifika" yazsan 6-7 tane başlık çıkıyor. örnek olarak sonuçlardan 2.sinde Reis-iEagles sitesinde anlatmış resimli olarak opdadan almayı...
Bence 1 yıldır sen hiç araştırıp okuma zahmetine girmemişsin![]()
1 yıldır anlatan yok mu?!!?!
Anlatmayan kalmadı neredeyseBilmem kaç defa konu açıldı.
En basitinden google'a " maxicep sertifika" yazsan 6-7 tane başlık çıkıyor. örnek olarak sonuçlardan 2.sinde Reis-iEagles sitesinde anlatmış resimli olarak opdadan almayı...
Bence 1 yıldır sen hiç araştırıp okuma zahmetine girmemişsin![]()

sertifika hatasını çözemeyen var sa yardımcı olurum
yardım edebilirmisnz.. QUİCK office sertifikalamam lazm nasıl yapıcam_??

Bugün yarın ben de N97mi serfitikalamak istiyorum. Nasıl yapıdığını okudum ancak bir sorum olacak haazır böyle bir konu üstlerdeyken sorayım.
Bu serfitika olayını siteden aldıktan sonra telefonla alakalı bir durum olduğu için telefonun 3g veya gprs ile nete bağlı olmasına gerek var mı? Siteden serfitika aldıktan sonra bir iki gün içinde aktifleşiyor deniyor ancak bunun için telefon net arası bir bağlantı gerek diye düşünüyorum. Kısa bir yorum lütfen.
Doğru okumamışsınız, "1-2 gün içinde aktifleşiyor " değildir o, "1-2 gün içinde sertifikanızı alıyosunuz" diyordur. yani imei numaranı vediğin siteden sertifikanı bilgisayarına ya da telefonuna indirip yine bilgisayarından ya da telefonundan uygun imzalama programıyla isteiğin programı imzalayacaksın. yani senin dediğin gibi komplike bir olay yok
işleri sen hallediyosun
) buraya tıklayın yardım edebilirim size