ya arkadaşlar 1 yıldır anlatan yok "sertifika hatası" nasıl çözülür?!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abdulkaradeniz

abdulkaradeniz

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar 1 yıldır anlatan yok "sertifika hatası" nasıl çözülür?!
arkadaslar detaylı anlatm yok mu?

uzmburak

uzmburak

Üye
ya arkadaşım hiçmi afaştırmkyosun ya sertifika alcan siteden ya teli hacklicen yada sertifikalı uygulama yani signed yazanları yüklicen forumdaki arama butonunu kullanırsan iyi olur:)

maktama

maktama

Üye
arkadaslar detaylı anlatm yok mu?
1 yıldır anlatan yok mu?!!?!:kop::d:
Anlatmayan kalmadı neredeyse:D:D:aha: Bilmem kaç defa konu açıldı.
En basitinden google'a " maxicep sertifika" yazsan 6-7 tane başlık çıkıyor. örnek olarak sonuçlardan 2.sinde Reis-iEagles sitesinde anlatmış resimli olarak opdadan almayı...
Bence 1 yıldır sen hiç araştırıp okuma zahmetine girmemişsin:nono:

calypso16

calypso16

Üye
evet araştırman lazım ben hiç bişey bilmeden hallettim

abdulkaradeniz

abdulkaradeniz

Üye
    Konu Sahibi
En basitinden google'a " maxicep sertifika" yazsan 6-7 tane başlık çıkıyor. örnek olarak sonuçlardan 2.sinde Reis-iEagles sitesinde anlatmış resimli olarak opdadan almayı...

qweqweqwewqewqewqe

--Usta--

--Usta--

Üye

Aynen katılıyorumm :oke:

alican147852369

Üye
sertifika hatasını çözemeyen var sa yardımcı olurum

sheriffe

Üye
yardım edebilirmisnz.. QUİCK office sertifikalamam lazm nasıl yapıcam_??

cnbrs56

cnbrs56

Üye
free signer diye bir program var . Cepte uygulama veya oyunları sertifikalamak için çok da basit bisey ben onu kullanıyorum

Zymenn

Zymenn

Üye
Bugün yarın ben de N97mi serfitikalamak istiyorum. Nasıl yapıdığını okudum ancak bir sorum olacak haazır böyle bir konu üstlerdeyken sorayım.

Bu serfitika olayını siteden aldıktan sonra telefonla alakalı bir durum olduğu için telefonun 3g veya gprs ile nete bağlı olmasına gerek var mı? Siteden serfitika aldıktan sonra bir iki gün içinde aktifleşiyor deniyor ancak bunun için telefon net arası bir bağlantı gerek diye düşünüyorum. Kısa bir yorum lütfen.

maktama

maktama

Üye
Bugün yarın ben de N97mi serfitikalamak istiyorum. Nasıl yapıdığını okudum ancak bir sorum olacak haazır böyle bir konu üstlerdeyken sorayım.

Bu serfitika olayını siteden aldıktan sonra telefonla alakalı bir durum olduğu için telefonun 3g veya gprs ile nete bağlı olmasına gerek var mı? Siteden serfitika aldıktan sonra bir iki gün içinde aktifleşiyor deniyor ancak bunun için telefon net arası bir bağlantı gerek diye düşünüyorum. Kısa bir yorum lütfen.
:d: Doğru okumamışsınız, "1-2 gün içinde aktifleşiyor " değildir o, "1-2 gün içinde sertifikanızı alıyosunuz" diyordur. yani imei numaranı vediğin siteden sertifikanı bilgisayarına ya da telefonuna indirip yine bilgisayarından ya da telefonundan uygun imzalama programıyla isteiğin programı imzalayacaksın. yani senin dediğin gibi komplike bir olay yok :D işleri sen hallediyosun:oke:

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
şahsen ben sertifika veren sitelere güvenmiyorum ama arkadaşlara saygım sonsuz orjinal yazılımı Rom Patcher ile ön hack'li hale getiriyorum tepe tepe kullanıyorum olmadı sıkıldım sadelikten saolsun sitede bir sürü modlama ile uğraşan arkadaş var o yazılımlarda aynı zamanda hack'li onları kullanıyorum...
hele şimdi Trance kardeşin yazılımı çıktı süper birşey tavsiye ederim

TheLastOttomans

TheLastOttomans

Üye
Ben 1 2 gün detaylı aradım sonunda buldum çok kolyamış meğersem :)) buraya tıklayın yardım edebilirim size

SilentOne

SilentOne

Üye
araştır yani karddeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt