Ya android olmasaydı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Ya android olmasaydı ?
Merak ettim arada bir şeytan dürtüyor android al diye ama mücadele ediyoruz. Ya android olmasaydı tercihiniz ne olurdu ? Kendi maddi gücünüze göre cevap verin :) İlgi artıyor biliyorsunuz merak ettim android olmasaydı neyi tercih ederdiniz :)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Android var ve symbian seçiyorum ... Imkanlarıma göre iyi olan şey symbian :)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
x-scarface

x-scarface

Üye
ios :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
tartışmasız WP'u tercih ederdim :)

aleranol

aleranol

Üye
olmasaydı zaten suan telefonların donanımları bukadar gelismezdi çünkü ortada fazla bir tehdit olmazdı. ayrıca hala symbian bekle veya çarpa bekliyorduk sanırım. tabi ben iosa geçmek için çabalıyor olurdum :)

doctorrr

doctorrr

Üye
aaamaaan bence gereksiz bi' entry

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Herkes bütçeyi zorlayıp iosa yüklenirdi sonuç rekabet yok...

amcalu1

amcalu1

Üye
Android olmasaydı rekabet olmazdı diğer sistemler bu kadar gelismezdi ürünler daha kalitesiz olurdu androidi sevin ya da sevmeyin fark etmez android rekabet ortamı yaratıyor bu da teknolojinin daha hızlı gelişmesini sağlıyor

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Android'i alırken bütçem 800 liraydı. Eğer android olmasaydı iphone 3gs alacaktım :) yani ios

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Nokia dışında her türlü cihaza geçerdim... 400-500 liralık bir anrdoid telefon bile 1.400 tl ye aldığımız bir nokia cihazı geride bırakıyor yazık ya..!

acuxx

acuxx

Üye
kesinlikle wp olurdu :oke: ve bu yaz lumia alıcam 4 çekirdekli

R.A.M

R.A.M

Üye
Bence ios herkez için olamaz çünki bütçe kısıtlı galaxy ace zar zor alan var eğer android olmasaydı bu adam iosmu alacaktı? ben olsam symbian alırdım(herkez öyle yapardı) yani bütçe meselesi anlatmak istediğim :)

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
android olmasaydı 5800 tarzı telefonlar devam ederdi

aleranol

aleranol

Üye
Nokia dışında her türlü cihaza geçerdim... 400-500 liralık bir anrdoid telefon bile 1.400 tl ye aldığımız bir nokia cihazı geride bırakıyor yazık ya..!

arkadaşım bukadar abartmaya gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

zappinger

Üye
android olmasa ne tegra ne exynos olurdu 400-500 luk islemcilerle takilirdik

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye

arkadaşım bukadar abartmaya gerek yok.

gerek yok mu ??? ben bu gün kendi telefonumla rezil oldum niye abartayım ki... ben buna sinirlendim zaten adam çatır çatır uygulamaları dizmiş oraya bende uygulama hd oyun yok bir tek kamera iyi... 8 yıldır nokia kullanıyorum. nokiayı hiç bir zaman kötülemedim bu güne kadar ama harbiden gerçekler bunlar . biz nokiaya iyi dersek sadece kendimizi kandırmış oluruz. istersen sen devam et kendini kandırmaya. bu telefon pazarının lideri artık android ve ios telefonları. bunlar gerçek maalesef. her zman nokia kullandım diye nokia yı savunacak da değilim.

• Beğen
Tepkiler: MoonLife01 ve 61semih

zappinger

Üye
gerek yok mu ??? ben bu gün kendi telefonumla rezil oldum niye abartayım ki... ben buna sinirlendim zaten adam çatır çatır uygulamaları dizmiş oraya bende uygulama hd oyun yok bir tek kamera iyi... 8 yıldır nokia kullanıyorum. nokiayı hiç bir zaman kötülemedim bu güne kadar ama harbiden gerçekler bunlar . biz nokiaya iyi dersek sadece kendimizi kandırmış oluruz. istersen sen devam et kendini kandırmaya. bu telefon pazarının lideri artık android ve ios telefonları. bunlar gerçek maalesef. her zman nokia kullandım diye nokia yı savunacak da değilim.

Forum tarihinde ilk

• Beğen
Tepkiler: droidçi
acuxx

acuxx

Üye

Sakin ol kardeşim yavaşla biraz

DaNq3rB0y2

Üye
inşallah yazın wp8 e geçcm androidde neymis :)

aleranol

aleranol

Üye

dostum sana nokiayi savunmadimki lütfen.hemen celallenme. nokianij son cihazları senin belirttiğin aralıkta ve en iyileridir aslında. symbian zaten uzun süre önceden belliydi sonu hatayı biz yaptık şimdide nokiaya suç bulmayalim. bizim elimizdeki aletler aynı fiyattaki diğer cihazlardan daha hizli. oyun yok sadece. ayrıca başkalarına da fırsat veriyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt