999asker
Üye
-
Konu Sahibi
-
Alıntı değilde bilen birisi cevap yazsa iyi olur çünkü verdiğiniz bilgi yanlış Apple böyle bir seçenek sunmuyornot:alıntıdır
- iPhone 5'in Home (ekranın altındaki düğme) ve Power (üst bölümdeki açma kapama) düğmesine aynı anda tutun.
- Ekranda sürükle Kapat ibaresini göreceksiniz. iPhone 5 kapanana kadar bekleyin.
- Apple logosunu gördüğünüzde elinizi düğmelerden çekin. Hard reset yani fabrika ayarlarına döndürme işlemini gerçekleştirdiniz
Kardeş ya galiba parayı mecbur vercez telefoncuya ama dikkatli olmak lazım bidaha olmasın diyegüncel benden merak ettim
orjinal kablo al kendi evinde reset atKardeş ya galiba parayı mecbur vercez telefoncuya ama dikkatli olmak lazım bidaha olmasın diye
cok iyi izah etmissiniz. insallah itunes sifresini biliyordur arkadaş biliyorsa kısa bir işlem zaten 50 liralık bir mevzu değilŞifreni unuttuysan ve iCloud yoksa yani iPhone bul açık değilse yada açık ama ben iCloud şifremi biliyorum diyorsan yapacağın işlemler. Sırasıyla
1. Telefonu kopmle kapat
2. Telefonun usb kablosu PC'ye bağlı olsun. Telefonun home tuşuna basılı tutarak telefonu bağla
3. iTunes yüklü ise otomatik açılır yüklü değilse en başta yükle bu işlemlere öyle devam et.
4. iTunes teli görür ve sana Seçenek sunar güncelle yada geri yükle diye güncel bir iOS Sürümü yoksa geri yükleme yapılacaktır. Yazılımı indirmeye başlar ve en son iOS sürümünü yükler.
5. Telefon fabrika ayarlarında geri gelir. Bilgiler vesaire silnir tabiki daha önce yedekleme yapmadıysan yedekleme yapmış isen yedekten geri yüklersin sana Seçenek sunar.
Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?