Ya 21 maç daha ya da...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Ya 21 maç daha ya da...


Çek futbolcu Tomas Ujfalusi'nin sakatlığının ardından Lyon'dan bonservis bedeli ödenmeksizin transfer edilen Cris, sarı-kırmızılı forma altında gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratttı.
Şampiyonlar Ligi tecrübesinden dolayı transfer edilen ancak teknik direktör Fatih Terim'in Manchester United ve Braga maçlarında forma şansı vermediği Cris, Spor Toto Süper Lig'de ise şu ana kadar 4 maçta forma giydi.

Son olarak Eskişehirspor karşılaşmasında ortaya koyduğu vasat performansla eleştiri toplayan Brezilyalı savunma oyuncusu, yaptığı pas ve pozisyon hataları sonrasında ise sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekti.

4 MAÇ OYNADI, G.SARAY 5 PUAN KAYBETTİ!

Cris'in oynadığı 4 maçta 5 puan kaybeden Galatasaray'da sarı-kırmızılı yönetim de Brezilyalı tecrübeli futbolcunun şu ana kadarki performansın memnun değil! Galatasaray ile yaptığı sözleşmede özel bir madde bulunan Cris, sarı-kırmızılı formayı 25 kez giymesi durumunda sözleşmesi 1 yıl daha uzatılacak.
Cris, Galatasaray'ın en kötü ihtimalle oynayacağı 36 maçın 21'inde daha forma giyerse; sarı-kırmızılı taraftarlar 2013-2014 sezonunda da Brezilyalı futbolcuyu 36 yaşında sarı-kırmızılı forma altında görecek. Cris, Galatasaray'da 25 maç kontenjanını dolduramaması halinde ise emeklilik kararı alacak ve kariyerine Brezilya'da teknik direktörlük yaparak devam edecek.
Milli maçlardan dolayı lige verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Fatih Terim, Felipe Melo ve Engin Baytar'ın yanı sıra Cris'e de özel bir program hazırlayarak Florya'ya mahkum etti.

Takımdaki diğer futbolcular izin yapacakken; Florya'daki çalışmalarına devam edecek olan Brezilyalı futbolcu, sarı-kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Cluj ve Spor Toto Süper Lig'de oynayacağı Kayserispor maçlarında forma giyemeyecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt