yavrim nur nasilsin guzu sana $eker veremmi ahretligime gitmi$tim 3 ay once o vermi$ti cebimde oyyyle duruyor sana nasipmi$ al yeeHuriş ninem gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
![]()
yavrim nur nasilsin guzu sana $eker veremmi ahretligime gitmi$tim 3 ay once o vermi$ti cebimde oyyyle duruyor sana nasipmi$ al yee

$aka beee3 aylık şeker mi veriyorsun ninecim
hem ben çikolata seviyorum ama taze
taze çikolata ver bana....![]()

ho$ulduk asker nasilsin
rahat rahat
--------------- Ekleme ---------------
$aka beee
all guzu ne yapcan $ekeri çikilatayi di$lerin çurur cicekler daha iyi![]()
ama bana ne bana ne çikolatada isterim 
abla temızlık bıttıyavrim nur nasilsin guzu sana $eker veremmi ahretligime gitmi$tim 3 ay once o vermi$ti cebimde oyyyle duruyor sana nasipmi$ al yee
kactım ama cıkmıssın msnden
abla temızlık bıttıkactım ama cıkmıssın msnden
![]()

valla önce namaz kılmam gerek dua etcem sonra kahveye bakarızDiaBLoS™;2434679' Alıntı:Tebrikler makarna güzeli ..
Şimdi ise , keyif kahvesi yap kendine . Ayaklarını uzat . Gel keyfim gel ..![]()

ya iş yokta annem bayılıyor cıkarmaya hayranım kadına nasıl iş yokken cıkarıyor anlamıyorumİşler çok muydu Tuba![]()
Allah kabul etsin...valla önce namaz kılmam gerek dua etcem sonra kahveye bakarız
yüzbası olmusum yenı farkettım
hosgeldın bu arada asker
--------------- Ekleme ---------------
ya iş yokta annem bayılıyor cıkarmaya hayranım kadına nasıl iş yokken cıkarıyor anlamıyorum
ya iş yokta annem bayılıyor cıkarmaya hayranım kadına nasıl iş yokken cıkarıyor anlamıyorum

saol =)DiaBLoS™;2434702' Alıntı:Allah kabul etsin ..
Hoşbulduk Tuba . Sağolasın ..
Görüşmek üzere .

tesekkürler kartal saoloo tebrikler kartal bravo
Allak kabul etsin.

saol ..annem işteAllah kabul etsin...
Tebrikler yeni rütben hayırlı olsun...
![]()