Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Y Ü R E K T E S İ N . . . maxicep yardımseverler derneği
Sponsorlu Bağlantılar
haltie
Üye
Konu Sahibi
ozaman beni korkutmaya çalışma sende
EroL
Emekli Yönetici
ne zaman korkuttum hacı
haltie
Üye
Konu Sahibi
3 harfli falan deseydin
EroL
Emekli Yönetici
üçü beşi varmı cin cindir. korkulacak bişey değil ben sordum hocaya
haltie
Üye
Konu Sahibi
hee ozaman al sana
tragedie
Emekli Yönetici
Selam gençlik Ne ayaksınız siz ya
EroL
Emekli Yönetici
kardeş halit benim fobimle uğraşıyo
tragedie
Emekli Yönetici
erol kardeşim ortalıgı boş bıraktınmı Halit affetmiyor 1 gün gelmedim fenere sallamış çogu konuda dogrudur uğraşır
haltie
Üye
Konu Sahibi
ben boşa konuşmam levent bu arada fenere sallamadım bak yine istediğini anladın aziz başkanınızı eleştirdim ama eleştirilemezsiniz siz mükemmelsiniz
EroL
Emekli Yönetici
günaydın güzel insanlar
haltie
Üye
Konu Sahibi
iyi akşamlar
EroL
Emekli Yönetici
iyi akşamlar millet nerelerdesiniz
haltie
Üye
Konu Sahibi
buralardayız sen ne alemlerdesin erol
EroL
Emekli Yönetici
bende buralardayım ne kadar çok ortak yanımız var halit
haltie
Üye
Konu Sahibi
kardeşmiyiz acaba yıllar önce ayrılmak zorunda kalan kesin sen evlatlık verilensin tinerci olan
EroL
Emekli Yönetici
kardeşim benim sonunda buldum seni seni cami avlusuna beni meyhane avlusuna koymuşlar küçükken kadere bak sonunda buluştuk
haltie
Üye
Konu Sahibi
hahahaha cami kader işte erol gerzek şaban vardıya film o geldi aklıma ikiz kardeşler
EroL
Emekli Yönetici
konser var idi bugün sivasta etkisinden kurtulamadım hala evin içinde irkiliyom kulaklarım uğulduyo hala bu şarkı sana benden gelsin halit çok hoşuma gitti benim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
haltie
Üye
Konu Sahibi
kimin konseri vardı
EroL
Emekli Yönetici
Ali kınık üstte şarkısını verdiğim adamağamda şimdi gelir paşamda şimdi gelir melodisi indir bu etiket ne yahu