Y Ü R E K T E S İ N . . . maxicep yardımseverler derneği

huri$

Üye
yurektesinizz askerlerimizz
yasminozum sende yurektesin caanim benim

zaza

Üye
Y Ü R E K T E S İ N . . . maxicep yardımseverler derneğine sizde yardım da bulunun buradaki milyonlarca yardıma muhtaç çılgın üyelerimize sizinde bir katkınız olsun unutmayın onlarında sosyalleşmeye ve YÜREKTEN sevilmeye hakkı var

konu sahibineydi ama bnm msjım...

bir şey yok bir şey yok devam et bekleme yapma olur böyle şeyler

zaza

Üye
Araba bozuldu ama kaldık böyle ha bu arada yoldan geçen maxi vatandaş bi el at

sen de bilip bilmeden önüne geleni öpmeye kalkarsan kalırsın öyle ortada...ben senin bildiğin kızlardan değilim...

zaza

Üye
sen de bilip bilmeden önüne geleni öpmeye kalkarsan kalırsın öyle ortada...ben senin bildiğin kızlardan değilim...

ne bileyim ben üstüme alındığım için ekledim hem huri$ ablam varken seni öpecek değilim ya bu arada bir insanın kızkardeşini öpmesinin ne sakıncası var dimi huri$ ablam

Revengeful

Emekli Yönetici
Çiğdem senin her muhabbetin süper ya

ne bileyim ben üstüme alındığım için ekledim hem huri$ ablam varken seni öpecek değilim ya bu arada bir insanın kızkardeşini öpmesinin ne sakıncası var dimi huri$ ablam

senden alıntı mı yapmışım ki üstüne alınıyosun allaa allaa...durduk yere üstüne alınıyo bi de huriş ablam varken seni mi öpücem dio... bence de huriş ablanı öp...

Çiğdem senin her muhabbetin süper ya

zaza

Üye
Mert yangına benzin bidonuyla gidiyon

Revengeful

Emekli Yönetici
Çiğdem i görünce nedense aklıma hep face de beni arkadas listesine kabul etmediği geliyor

--------------- Ekleme ---------------

Isa izle bak.

Çiğdem

Revengeful

Emekli Yönetici
Bilmem o kim

Bu arada .. Neyse Off ya Birsey sormam lazım soramiyorum