Y Ü R E K T E S İ N . . . maxicep yardımseverler derneği

haltie

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;2063445' Alıntı:
He tabi yaşatır ...
Öldürür diyecektin herhalde .. Ağzından bal damlıyor be ..

bir kola mı öldürür seni yiğidim

DiaBLoS

Admin
Beni ihanet , sevgisizlik öldürür ...

DiaBLoS

Admin
Halit im bu konu bugün pasif kalmış yahu ..!

haltie

Üye
    Konu Sahibi
aynen Ali akşam yoktum kardeşim ondan olmuş hafta sonları bende pek aktif olamıyorum

EroL

Emekli Yönetici
selam arkadaşlar kim var?

tragedie

Emekli Yönetici
aleyküm selam erol

EroL

Emekli Yönetici
millet nerde yahu

tragedie

Emekli Yönetici
bilmiyorumki erol

Normalde bu saatler muhabbet koyulaşırdı ama son bir kaç gündür arazi oluyorlar

EroL

Emekli Yönetici
Böyle olmaz ama Haliti uyarmak lazım. Dernekte bi çay içelim dedik, bomboş ben çay koyumda ikimiz içelim bari Levent

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ben buralardayım ama giremecem bu hafta sonuda levent erol isa yoksanda öperim hacı kanal tedavisi yaptırdım bugün perişanım

erol yeni keşif dinle kardeş

EroL

Emekli Yönetici
Kanal tedavisimi o nası bişey Halit geçmiş olsun

tragedie

Emekli Yönetici
Halitçim geçmiş olsun kanal tedavisini duydum zor yav bayagı acı çekiyormuş insan

haltie

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sağolasın acı çekmedim de çok tedavi şekli çok vahşice yav adam resmen deldi matkapla ya

EroL

Emekli Yönetici
künde 2 kere fırçalamazsan böyle olur işte şarkıyı dinledik kardeş, hoşmuş, teşekkür ederim. Teşekkür ettim diye İsa sanma ben Erol

haltie

Üye
    Konu Sahibi
künde 2 kere fırçalamazsan böyle olur işte şarkıyı dinledik kardeş, hoşmuş, teşekkür ederim. Teşekkür ettim diye İsa sanma ben Erol

şarkı on numara ama dünkü müslümde çok güzeldi dimi
hacı günde 3 kere bile fırçalıyorum ben hayatım boyunca çok ağır durumlar yaşaadım ama 2 dişe kanal gerekti.sen benim yaşıma gel görcem seni o yaşta olmuyor

EroL

Emekli Yönetici
Sanki 50 yaşında gibi kounştun Halit altı üstü 2-3 yaş var aramızda benim kök dişlerimden 2 si yok bu arada, 3.de yarısı koptu

tragedie

Emekli Yönetici
Halit Namın yürüsün görende Yaş 35 oldu Yolun yarısı eder Sanar kaptırdın gidiyorsun dur bir yahu