Xyo projesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
symbianbelle

symbianbelle

Üye
    Konu Sahibi
Xyo projesi

Android veya iOS işletim sisteminden Windows Phone cihazlarına geçenler için en büyük sorun, en çok kullandıkları uygulamaları bulamamak oluyor.


Berlin kaynaklı Xyologic girişimi, Nokia ile uluslararası uygulama arama ortaklığı yaptıklarını ve Lumia cihaz sahiplerine, iOS ve Android platformunda beğendikleri uygulamaların benzerlerini sunmaya başlayacaklarını duyurdu.


Xyologic, hali hazırda iOS, Android ve Windows Phone işletim sistemlerine ait sayısız önemliuygulama ile bilgileri veritabanına kaydederek, bir nevi alternatif uygulama mağazası gibi hizmetsunuyor. Girişim, bu tecrübesini şimdi Lumia sahipleri için kullanacak.


Xyo adıyla sunulan bu platformda, iOS veya Android işletim sisteminde hoşunuza giden uygulamalayı, bulunduğunuz bölgeye göre girdikten sonra, karşınıza alternatif yapımlar geliyor. Windows Phone 8 işletim sistemi için de uyumlu yapımların gösterildiği sonuç listesinde, indirme için QR kodları da bulunuyor.


Ortaklığın amacı sık kullandıkları uygulamaları Windows Phone platformunda bulamayacağını düşünen kullanıcıların bu önyargısını kırmak. Nokia ilerleyen zamanlarda Windows Phone PC ve Mac yazılımları için de uluslararası uygulama arama sağlayıcısı olaran Xyo'ya yer verecek. Böylece diğer platformlardan Lumia cihazlarına geçiş kolaylaşacak.





http://xyo.net/lumia/android/?inclWP8=True&country=US
 
  • Beğen
Tepkiler: kaygisiz43


komando04

komando04

Üye
teşekkürler kardeşim çok güzel bir haber bu
 
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hadi bakalım güzel haber

- - - Eklendi - - -

Hadi bakalım güzel haber
 
alical33

alical33

Üye
tam olarak anlayamadım kusura bakmayında yani şimdi ios ve android uygulamalarını wp de kullanacakmı yoksaeşdeğer uygulamalarmı bulacak ?
 
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Çok iyi bir haber inşallah daha da gelişir.

Haber için :tşk:
 
acuxx

acuxx

Üye
Htc ye yok mu :kıskıs:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt