xxxxxx@maxicep.com e-mail adresi alınıyomu ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
xxxxxx@maxicep.com e-mail adresi alınıyomu ??
Yönetici abiler bi sorum olacak

bu mesajı bi konuda gördüm..

acaba xxxxxx@maxicep.com die bi e-mail adresi alabiliyomuyuz??

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hayır alamıyorsunuz. Öyle bir imkanımız var fakat üyelere dağıtmayı düşünmüyoruz.

Ozan

Admin
Yakın zamanda belli bir üye kısmına vermeyi düşünüyoruz tıpkı dosya ekleme yetkisi verdigimiz gibi ama şu an için daha hazır degiliz ve hazırlıklarımız yok zira daha önce yasadıgımız birkaç kötü tecrübemiz olmustu bu konuda ( kötüye kullanılarak )

Konu Sahibi
Hmm anladım arkadaşlar.. Ama bence belli kriterlere uyan sayılı üyelere werilmesi için bi uygulama yapılabilir

Çok da güzel olur

hotmail yada gmail altyapısı üzerinden verilirse baya bi verilir hemde 5gb olur msn desteği falan süper olur valla

schumici

Üye
belirli üyelere verilmesi iyi bi düşünce olur. şiddetle istiyorum

ycg35

Üye
hotmail altyapısı kullanılarak msn destekli 5 gb mail dağıtılırsa sanırım 1 domaine 500 mail verilebiliyor ama gmail altyapısından olursa binlerce mail verilebiliyor

Ozan

Admin
hotmail altyapısı kullanılarak msn destekli 5 gb mail dağıtılırsa sanırım 1 domaine 500 mail verilebiliyor ama gmail altyapısından olursa binlerce mail verilebiliyor
Hotmail ve Gmail servislerini bizde durduruyorlar, nedeni yoğun bir mail trafimizin olması.
Böyle bir adres tarafımızdan verilmemiştir.
Siz msn hesabı gibi almış olabilirsiniz ancak hiçbir zaman doğrulayamazsınız.

Bu arada konuya cevap verirsek ;

Şimdilik bunu düşünmüyoruz ancak ileriki zamanlarda rütbe sisteminde olabilecek değişikliğe takiben, bu durumu da göz önüne alacağız. ( Yeni en üst seviye üyelerde )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...