Xtreme Menu Mod Anna-Belle [Yeni Link]

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
Xtreme Menu Mod Anna-Belle [Yeni Link]
Arkadaşlar öncedende açılmıştı ama konuyu açan arkadaş linkleri yenilemediği için tekrar açıyorum.

Anna ve Belle'de denenmiştir.

Rompatcher'ı aktif edip x-plore ile dosyaları "C"ye atın ve telefonu yeniden başlatın.

Her ihtimale karşı kopyalamadan önce Private içerisindeki 200113dd klasörünün yedeğini alın !

Rompatcher
http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-araclari/rompatcher-v3-1-symbian-3-unsigned-543257.html

X-plore

http://www.maxicep.com/symbian-3-do...bian-3-signed-tek-simge-tam-surum-421382.html

Tepkiler: polluxea♪, Febris ve faceofftr
sagolasın kardes bi deniyim sonucu yazarm brazdan..

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
polluxea♪;4108689' Alıntı:
sagolasın kardes bi deniyim sonucu yazarm brazdan..

iyi haberlerini bekliyorum Emre

----------Eklendi @ 14:43:11 ---------- Yazıldı @ 14:41:30 ----------

peki annada işe yararmı bu ?

Annada zaten klasör oluşturabiliyorsunuz, bu belle içindir. Annada denemedim ama çalışmaz gibime geliyor. Çalışırsa +1 Olur

annada işe yaradı ve süper oldu sağol kardeşim

olmadı fatih kardes...napcak ben simdi ya yüklemez olaydım arkadas...

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
polluxea♪;4108763' Alıntı:
olmadı fatih kardes...napcak ben simdi ya yüklemez olaydım arkadas...

Emre telefondan kaldırıp başka bir sürüm yükledin değilmi ? Aynı sorun bendede vardı ve bu şekilde düzelttim, sende olmamasına şaşırdım. İstersen tekrar başka bir sürüm ile dene olmadı konu açar sorarız.

tmm kardes simdi yaptım düzeldi...dosyaları degiştirirken private dosyasını oldugu gibimi atcam yoksa sadece 200113dd dosyasınımı atcam ?

----------Eklendi @ 15:11:21 ---------- Yazıldı @ 15:07:44 ----------

kardes bi de sen de bu xplore 1.52'nin aspirini varmı acaba ya da nerden bulabiliriz ?

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
polluxea♪;4108787' Alıntı:
tmm kardes simdi yaptım düzeldi...dosyaları degiştirirken private dosyasını oldugu gibimi atcam yoksa sadece 200113dd dosyasınımı atcam ?

c ye gir orada private dosyasının içindeki 200113dd klasörü var. bu klasörün kopyasını biryere kaydet çünkü ilerde sorun olur beğenmezsen bunu tekrar kopyalayıp eski haline döndürebilirsin. yüklemeye gelince indirdiğin rar içerisinde 2 dosya var private ve resource. bu dosyaları c ye at ve teli yeniden başlat okadar.

----------Eklendi @ 15:13:29 ---------- Yazıldı @ 15:12:22 ----------

polluxea♪;4108787' Alıntı:
kardes bi de sen de bu xplore 1.52'nin aspirini varmı acaba ya da nerden bulabiliriz ?
bende 1.56 var 3sn ye beklemeli

kardes 1.56'yı vermen mümkünmü acaba ?

sagolasın kardes fatih son bi istegim daha olcak,bu kullandıgın temanın iconpack'ini bulabilirmiyiz acaba ?

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
polluxea♪;4108888' Alıntı:
sagolasın kardes fatih son bi istegim daha olcak,bu kullandıgın temanın iconpack'ini bulabilirmiyiz acaba ?
bilmiyom valla olsa bende kullanıcam ama bilmiyorum

Tepkiler: polluxea♪
tamam fatih kardes cok sagolasın yorduk seni de ... tesekkür ederim ilgilendigin için..