XpressMusic 5800 Dokundinlepaylas Sitesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmt20

Üye
    Konu Sahibi
XpressMusic 5800 Dokundinlepaylas Sitesi
5800 Xpress Music Telefon aldım.Alma amacım güzel telefon olması, müzik telefonu olması, ve Yasal olarak mp3 indirebileceğime garanti verilmesi....

Aldığım gibi eve geldim, bu yasal mp3 indirebileceğimiz sitesine girdim promosyon kodunuzla üye girişi yapın diyor fakat bana promosyon kodu verilmedi ?

Aradım dokundinlepaylas sitesini napacağım dedim TELEFON ÇIKTIKDAN SONRA ilk 6 AY İÇERİSİNDE ALINAN TELEFONLAR İÇİN GEÇERLİ GİBİ BİRŞEY SÖYLEDİLER GERİSİ İÇİN GEÇERLİ DEĞİL OYÜZDEN BU SİTEDEN YARARLANAMASSINIZ DEDİLER.

SİTEDE KULLANIM KOŞULLARINDA

Türkiye Cumhuriyeti sınırları dahilinde 1 Şubat – 31 Aralık 2009 tarihleri arasında Nokia 5800 Xpress Music model mobil telefon cihazı satın alan her gerçek kişiye Nokia tarafından Site'ye üye olması ve Site'den yararlanması için bir şifre verilir.

31 Aralık Tarihine kadar Alınan telefonlar için geçerliyse ben bundan niye yaralanamıyorum öyle değilmi sizce napmalıyım ?

rebellion_71

rebellion_71

Üye
walla arkadaşım sen bence nokıa ya ulaş birde telefonunu yetkili nokıa shoptan almadıysan normaldir yoksa normal telefonculara güven olmaz....

darkarts

darkarts

Üye
nokia tr yi ara düzgün insanlar mutlaka yardımcı olucaklardır,eğer gerçekten yazdığın gibiyse ve 1şubat-31aralık 2009 yazdıktan sonra ilk 6 ay için geçerli gibi bir ZIRVALIK söylüyolarsa söz bende arayıp konuşucam,çok merak ettim ne olucak...sıkma canını.

xmanyak

xmanyak

Üye
bende 5 haziran tarihinde b*m*ksten aldım rekalama girmesin :) banada kod falan vermediler napçaz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt