ahmt20
Üye
XpressMusic 5800 Dokundinlepaylas Sitesi
5800 Xpress Music Telefon aldım.Alma amacım güzel telefon olması, müzik telefonu olması, ve Yasal olarak mp3 indirebileceğime garanti verilmesi....
Aldığım gibi eve geldim, bu yasal mp3 indirebileceğimiz
Aradım dokundinlepaylas sitesini napacağım dedim TELEFON ÇIKTIKDAN SONRA ilk 6 AY İÇERİSİNDE ALINAN TELEFONLAR İÇİN GEÇERLİ GİBİ BİRŞEY SÖYLEDİLER GERİSİ İÇİN GEÇERLİ DEĞİL OYÜZDEN BU SİTEDEN YARARLANAMASSINIZ DEDİLER.
SİTEDE KULLANIM KOŞULLARINDA
Türkiye Cumhuriyeti sınırları dahilinde 1 Şubat – 31 Aralık 2009 tarihleri arasında Nokia 5800 Xpress Music model mobil telefon cihazı satın alan her gerçek kişiye Nokia tarafından Site'ye üye olması ve Site'den yararlanması için bir şifre verilir.
31 Aralık Tarihine kadar Alınan telefonlar için geçerliyse ben bundan niye yaralanamıyorum öyle değilmi sizce napmalıyım ?
Aldığım gibi eve geldim, bu yasal mp3 indirebileceğimiz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sitesine girdim promosyon kodunuzla üye girişi yapın diyor fakat bana promosyon kodu verilmedi ?Aradım dokundinlepaylas sitesini napacağım dedim TELEFON ÇIKTIKDAN SONRA ilk 6 AY İÇERİSİNDE ALINAN TELEFONLAR İÇİN GEÇERLİ GİBİ BİRŞEY SÖYLEDİLER GERİSİ İÇİN GEÇERLİ DEĞİL OYÜZDEN BU SİTEDEN YARARLANAMASSINIZ DEDİLER.
SİTEDE KULLANIM KOŞULLARINDA
Türkiye Cumhuriyeti sınırları dahilinde 1 Şubat – 31 Aralık 2009 tarihleri arasında Nokia 5800 Xpress Music model mobil telefon cihazı satın alan her gerçek kişiye Nokia tarafından Site'ye üye olması ve Site'den yararlanması için bir şifre verilir.
31 Aralık Tarihine kadar Alınan telefonlar için geçerliyse ben bundan niye yaralanamıyorum öyle değilmi sizce napmalıyım ?
banada kod falan vermediler napçaz?