Xposed yukleyici 2.6.1 [root]

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Xposed yukleyici 2.6.1 [root]

Xposed framework Android cihazlarınızı özelleştirmenin en kolay yoludur.Geliştiricilerin xposed framework için hazırladıkları modülleri indirip kullanarak Android cihazınız üzerinde birçok değişiklik yapabilirsiniz.Tabii ki de bunları yapabilmeniz için cihazınızın root edilmiş olması gerekiyor.

Sistemdeki framework apk ye modifiye mantığı ile çalışır Kulllanmaya başlayınca nasıl çalıştığını az buçuk anlayacaksınızdır

Her kötü ihtimale yönelik sistem yedeğinizi almanızı öneririm

Not: Bu sadece Android 4.0.3+ veya daha sonra root erişimi ile çalıştığını unutmayın.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

eeertgrl

Üye
cihazımda 2.1.6 güncellemesinden sonra aktif olmuyor daha önce kullanıyodum güncellemeden sonra reset format denedim işe yaramadı bilginiz var mı ?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
cihazımda 2.1.6 güncellemesinden sonra aktif olmuyor daha önce kullanıyodum güncellemeden sonra reset format denedim işe yaramadı bilginiz var mı ?
android 4+ gerekiyor çalışması icin

eeertgrl

Üye
Android 4.1.2 yuklu zaten problem xposed 2.6.1 Surumunde. Guncellemeden sonra aktif olmadi. Internete baktim bi kac kisiye daha olmus ama cozum yok

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Android 4.1.2 yuklu zaten problem xposed 2.6.1 Surumunde. Guncellemeden sonra aktif olmadi. Internete baktim bi kac kisiye daha olmus ama cozum yok
tekrar eski sürüm yukleyerek kullanamiyormusun peki?

eeertgrl

Üye
2.5 yükledim aktif oldu sağol

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
muratena

muratena

Üye
Arkadaşım mesela ne gibi değişiklik yapılabilir?
fazla bilgim yok yükleyipte cihaza zarar vermiyim?
bir kaç örnek verebilirmisin?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım mesela ne gibi değişiklik yapılabilir?
fazla bilgim yok yükleyipte cihaza zarar vermiyim?
bir kaç örnek verebilirmisin?
bunu yukleyince değişiklik olmuyor modul konularına bakabilirsin yapabilecegin degisiklikler icin