SHS Üye Yükledim, modüllerden de yükledim hepsi çalışıyordu, bikaç modül daha yükleyip aktif ettim yeniden başlattım hiçbiri çalışmıyor
Yükledim, modüllerden de yükledim hepsi çalışıyordu, bikaç modül daha yükleyip aktif ettim yeniden başlattım hiçbiri çalışmıyor
Bahadir_fb Üye SHS' Alıntı: Yükledim, modüllerden de yükledim hepsi çalışıyordu, bikaç modül daha yükleyip aktif ettim yeniden başlattım hiçbiri çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... Kaldırıp tekrar kur istersen belki düzelir yada son yukledigin modulleri kaldır belki sorun onlardadir.. Son sürüm xposed link Xposed yukleyici 2.6.1 [root] - MaxiCep
SHS' Alıntı: Yükledim, modüllerden de yükledim hepsi çalışıyordu, bikaç modül daha yükleyip aktif ettim yeniden başlattım hiçbiri çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... Kaldırıp tekrar kur istersen belki düzelir yada son yukledigin modulleri kaldır belki sorun onlardadir.. Son sürüm xposed link Xposed yukleyici 2.6.1 [root] - MaxiCep
Bahadir_fb Üye SHS' Alıntı: tamamen kaldırdım aslında bazı şeyler güzelde tek tek indir, yükle, res falan at uğraştırıyo Genişletmek için tıkla ... Sende hepsini içeren modulleri kullan yani bir sürü modul gereksiz. Mesela gravitybox cok amaçlı bir modül birçok şeyi yapabiliyor
SHS' Alıntı: tamamen kaldırdım aslında bazı şeyler güzelde tek tek indir, yükle, res falan at uğraştırıyo Genişletmek için tıkla ... Sende hepsini içeren modulleri kullan yani bir sürü modul gereksiz. Mesela gravitybox cok amaçlı bir modül birçok şeyi yapabiliyor
SHS Üye Bahadir_fb' Alıntı: Sende hepsini içeren modulleri kullan yani bir sürü modul gereksiz. Mesela gravitybox cok amaçlı bir modül birçok şeyi yapabiliyor Genişletmek için tıkla ... Aslında hazır modüllü yapabilirler bunu yada tek başına modül gerekmeksizin ayarları olabilir
Bahadir_fb' Alıntı: Sende hepsini içeren modulleri kullan yani bir sürü modul gereksiz. Mesela gravitybox cok amaçlı bir modül birçok şeyi yapabiliyor Genişletmek için tıkla ... Aslında hazır modüllü yapabilirler bunu yada tek başına modül gerekmeksizin ayarları olabilir
Bahadir_fb Üye SHS' Alıntı: Aslında hazır modüllü yapabilirler bunu yada tek başına modül gerekmeksizin ayarları olabilir Genişletmek için tıkla ... Icinde olmaması daha iyi Seçme sansin oluyor
SHS' Alıntı: Aslında hazır modüllü yapabilirler bunu yada tek başına modül gerekmeksizin ayarları olabilir Genişletmek için tıkla ... Icinde olmaması daha iyi Seçme sansin oluyor
SHS Üye Bahadir_fb' Alıntı: Icinde olmaması daha iyi Seçme sansin oluyor Genişletmek için tıkla ... evet böylesi daha iyi aslında, geliştiricilere de fırsat, benim dediğim gibi olsa ne koyarlarsa o olurdu
Bahadir_fb' Alıntı: Icinde olmaması daha iyi Seçme sansin oluyor Genişletmek için tıkla ... evet böylesi daha iyi aslında, geliştiricilere de fırsat, benim dediğim gibi olsa ne koyarlarsa o olurdu
Bahadir_fb Üye Luck Star' Alıntı: Tesekkurler. Bu programin telefonu yavaslatma gibi bir durumu olabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... Sanmıyorum s3 ede yukledim etkilemedi
Luck Star' Alıntı: Tesekkurler. Bu programin telefonu yavaslatma gibi bir durumu olabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... Sanmıyorum s3 ede yukledim etkilemedi
Bahadir_fb Üye sat s3 al' Alıntı: link verin :\ acil Genişletmek için tıkla ... Ne Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sat s3 al' Alıntı: link verin :\ acil Genişletmek için tıkla ... Ne Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sat s3 al Üye Bahadir_fb' Alıntı: Ne Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... programın linki varsa
Bahadir_fb' Alıntı: Ne Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... programın linki varsa
Bahadir_fb Üye sat s3 al' Alıntı: programın linki varsa Genişletmek için tıkla ... Programın ismi yokmu?
sat s3 al Üye Bahadir_fb' Alıntı: Programın ismi yokmu? Genişletmek için tıkla ... xposed o program değilmi ?
Bahadir_fb Üye sat s3 al' Alıntı: xposed o program değilmi ? Genişletmek için tıkla ... https://www.maxicep.com/forum/attachments/xposed-installer_2-7-experimental1-apk.187872/
sat s3 al' Alıntı: xposed o program değilmi ? Genişletmek için tıkla ... https://www.maxicep.com/forum/attachments/xposed-installer_2-7-experimental1-apk.187872/
sat s3 al Üye Bahadir_fb' Alıntı: https://www.maxicep.com/forum/attachments/xposed-installer_2-7-experimental1-apk.187872/ Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
Bahadir_fb' Alıntı: https://www.maxicep.com/forum/attachments/xposed-installer_2-7-experimental1-apk.187872/ Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
Bahadir_fb Üye eren3546' Alıntı: xposed-installer lolipop 5 de calışanı yokmu Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eren3546' Alıntı: xposed-installer lolipop 5 de calışanı yokmu Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız