Xposed / Modüller Xposed Multiwindow Hack [Çoklu Pencere uyg. ekleme / kullanım anlatım]

oda guzelmiş ama konuda belirtmiştim zaten dikkat etmemişsin!

kasar derken?

Kısıtlı Uygulamalardan Daha Fazlasını Aktifleştirince Bayağı Bir Uygulama Olup Birde Onlardan Farklı Farklı Çalıştınca Kasar Demek İstedim Denemedim Zaten Telefonumda Rootlu Değil Ama Galaxy Tabletlere Güzel Olur Gibi
düsün gta sanandreasi kücük ekranda dogru kasar ama kücuk oyunlari kasacagini sanmam

Cihaza Göre Değişir O

Son düzenleme:
Tepkiler: Anil-D
    Konu Sahibi

kasmaz dostum normaldede arka plana attıgında uygulama calışıyor zaten sadece ekranda tutuyorsun uygulamayı tabi şartları zorlamamak lazım

Anil-D

Üye
ben denicem bakalim gtayi kasacakmi

"Bazı Durumlarda" Bir Yandan Video İzlerken Facede Gezerken Bile Kasıyor Karışık Oldummu Bilemicem

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
"Bazı Durumlarda" Bir Yandan Video İzlerken Facede Gezerken Bile Kasıyor Karışık Oldummu Bilemicem

ben normalde facede gezerken film izliyorum sorun olmuyor.
tabi multiwindow ile değil youtubenin küçük ekran modunda istediğin heryerde seyrediyorsun

O Değilde Gta San+Gangstar Vegas Aynı Anda Olsa Düşünemiyorum Telefon Fatal Error Verirmiki

Tepkiler: yaren_dede

Anil-D

Üye
o zaman isime yaramazki bide gtayi denemek lazım

Atacan-

Üye
Hocam bu özellik wanam xposed uygulaması içindede var zaten ? Yanlışmı hatırlıyorum bunun farkı varmı ki acaba ?

Tepkiler: yaren_dede
    Konu Sahibi
Hocam bu özellik wanam xposed uygulaması içindede var zaten ? Yanlışmı hatırlıyorum bunun farkı varmı ki acaba ?

evet var dostum bunun başka işlevi yok farkı bu sanırım he birde wanam 4.2.2 altında çalışmıyor

Anil-D

Üye
sanirsam xposedli olanda cansycrush oynaniyor eje

Anil-D

Üye
ben bu verdigin klavyeye alisamadim elinden kayiyor harfler