Xplore hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enginew22

enginew22

Üye
    Konu Sahibi
Xplore hatası
Arkadaşlar.Sitede okuduğum sertifikalandırma işlemini yaparken (HelloCarbide kullanarak) Xplore programından C:\sys\bin klasörünü yanlışlıkla C:\data'nın içine taşıdım.İşlemi geri de alamadım.Bunun üzerine n73 cihazıma hard format attım.Sorum acaba telefona zarar verdim mi.Hard format atılınca dosyalar eski haline döner mi? Telefon çalışıyor bu arada.
Not.C:\sys\bin dosyası artık yok.E:\sys\bin diye değişmiş.

vatozz

vatozz

Üye
Hard format attıysan her şey eski haline döner :oke: ve bide c\sys\bin e\sys\bin diye değişmez c telefon hafızası e hafıza kartı yanlış bakıyosundur veya gizli dosyaları aç

koka89

koka89

Üye
Arkadaşım Konuyu Yanlış Yere Açmışsın :nono: Biraz daha dikkat lütfen symbian yardıma bak ...

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
Arkadaşlar.Sitede okuduğum sertifikalandırma işlemini yaparken (HelloCarbide kullanarak) Xplore programından C:\sys\bin klasörünü yanlışlıkla C:\data'nın içine taşıdım.İşlemi geri de alamadım.Bunun üzerine n73 cihazıma hard format attım.Sorum acaba telefona zarar verdim mi.Hard format atılınca dosyalar eski haline döner mi? Telefon çalışıyor bu arada.

arkadaşım birincisi format asla tlfna zarar vermez sadece alayın siler sistem dosyalarnı baştan yükler...
ikincisi şu c: e: olayı......
bu klasörler değişmezler sen yanlış öğrenmşsin..
C:\sys\bin
Z:\sys\bin
E:\sys\bin
BU KLASÖRLER ASLA DEĞİŞMEZLER...

TROJAN_43

TROJAN_43

Üye
arkadaşım birincisi format asla tlfna zarar vermez sadece alayın siler sistem dosyalarnı baştan yükler...
ikincisi şu c: e: olayı......
bu klasörler değişmezler sen yanlış öğrenmşsin..
C:\sys\bin
Z:\sys\bin
E:\sys\bin
BU KLASÖRLER ASLA DEĞİŞMEZLER...

çok doğru

ulusoy1

ulusoy1

Üye
*#7370# yap olmaz ise telefon kapalı durumdayken *3yes kapanma tuşuna hepsine aynı anda bas

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
senin derdini çok ii anladım ben hafıza kartınıçıkart ve sertifikalama işlemene devam et ;)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
konu iLgiLi böLüme taşınmıştır ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt