Xperience Resurrection Final!! [5800 RM-356 v60.0.003]

herşey süper olmuş. Ama bende haritaları açıp senkronize ettiğimde telefon kapanıp açılıyor. Bu sorunu nasıl duzeltirim.

CHUCK-ME

Üye
Üstad müthiş bir ofw olmuş. Şimdilik bir hatayla karşılaşmadım. Qt kaldırmadığın için ayrıca teşekkür ederim. Aynı zamanda cfw sürümü v60.0.003 olarak gözükmesi çok iyi olmuş. Nokia suite sürekli telefon yazılımı uyarısı göstermiyor. Bundan önce Simple Belle v1.4 ultımate kullanıyordum. Qt sorunu, müzikçalardan şarkı silememe, sadece bir tane ev ekranı olması, Ovi maps güncelleme hatası gibi bazı olumsuzluklar vardı ama bu ofw de bunlara rastlamadım. Çok teşekkürler.

ben ne zaman telefonuma cfw yüklersem maxicep bu CFW Modifikasyon bölümünü kapatacak

arkadaşım müzik çalar da iken seçenekler yapamıyoruz direk müzik çalar kapanıyor. ayrıca birde nette iken kırmızı tuşuna basarak çıkıldığında netten çıkıyor telefon . bunlar eksikleri düzeltebilirsen sevinirim . bu arada emeğine saygım sonsuz ellerine sağlık.

lomo

Üye
neden wuploaddan indiremiyorummm..???

CHUCK-ME

Üye
Wupload ve fileserve artık herkese açık indirmelerini kapattı. Sadece kayıtlı olan kullanıcılar kendilerine ait dosyaları indirebilecekler.

y10

Üye
bunu kurmak istiyorum ama wuploaddan indirme olmuo başka bi yere yüklermisiniz

dostum wupload dan ındıremıorum baska bı ındırme sıtesıne uplarsan sevınırım ..

Mert045

Üye
wupload linklerinı sadece kayıtlı üyeler görebilir.

En son en gelişmiş yazılım hangisidir ? Teşekkürler..

mrb email tekrar kurulabiliyormu oviden gùncellemelerden

hugur27

Üye
arkadaşlar ben bu tür konulara çok yabancıyım bana yardımcı olurmusunuz bende yüklemek istiyorum. çok güzel görünüyor bu xperince.

[COLOR=""][SIZE=""]ilgililere duyrulur :konu kapatılmalı [/SIZE][/COLOR]

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu sahibi link yenilemek isterse konuyu şikayet ederek link verebilir.

safharat

Üye
en uzun süredir kullandığım ofw teşekkürler tuş kilidinin mediabar da olması ve c5 tuş kilidi çok güzel cfwlerden bıktım artık çok çakma duruyorlar