0MG90
Üye
Bakır boru hala kullanıyorlar sanırım ama o da pek etkilemez.bi aralar işlemci soğutması için bi plaka fikri vardı onu neden kullanmıyorlar
SDN de video var hangi telefon daha az ısınıyor diye iphone 6 45-46 derecede ısınıyordu ama (derece olarak) elde daha soğuk hissediliyorAyrıca Note serisi hiç bi seriyle kıyaslanamaz. O cihazla yapılanlar başka diğer telefonlarla yapılanlar başka.
Bakır boru hala kullanıyorlar sanırım ama o da pek etkilemez.
Samsung'un 14nm işlemcisi ısınmayacak ve daha az batarya tüketecek dediler ama sonuç ortada.
Helio kullanabilirlerdi ama Snapdragon'u seçmişler. S820'de bu sene sonu belki hazır olur. S808 deseniz S810'daki çoğu özellik onda yok. Çıkınca görücez ısınıyor mu ısınmıyor mu. Onun dışında sorunu yok zaten çipsetin.
O Z3+'ın güncelleme almadan önceki haliydi. Hatta ilk videolar onlar. Şu an 10 dakika 4K video çekebiliyor.
Ben kullanıcı yorumlarını size söylüyorum. Kamera illaki bir yerden sonra kapanacak zaten. Bende bile 5 dakika sonra ısınmaya başlıyor. Cam kasa olduğu içinde daha fazla belli ediyor.Güncellemeden sonraki durum pek farklı değil kamerada basit bir efekt denemesinde cihaz kamerayı kapatıyor kayıt ve hele hele 4K kaydı düsünmek bile istemiyorum.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Samsung kalın telefon yapsa o sıcaklık hissedilmez. Daha ince telefon yapıyor daha kolay hissediliyor bana gore 40-45 dereceye gelmediği surece sorun yokAyrıca Note serisi hiç bi seriyle kıyaslanamaz. O cihazla yapılanlar başka diğer telefonlarla yapılanlar başka.
Bakır boru hala kullanıyorlar sanırım ama o da pek etkilemez.
Samsung'un 14nm işlemcisi ısınmayacak ve daha az batarya tüketecek dediler ama sonuç ortada.
Ben kullanıcı yorumlarını size söylüyorum. Kamera illaki bir yerden sonra kapanacak zaten. Bende bile 5 dakika sonra ısınmaya başlıyor. Cam kasa olduğu içinde daha fazla belli ediyor.
Buna da bakabilirsin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Edit: S6 73 derece Z3+ 67 derece, S6 5 dakika çekiyor Z3+ 6:30 dakika
Samsung kalın telefon yapsa o sıcaklık hissedilmez. Daha ince telefon yapıyor daha kolay hissediliyor bana gore 40-45 dereceye gelmediği surece sorun yok
Bir şeyleri insanlara beğendirmek çok zor hocam sony çok çekiyor bu konudanbazıları kalın olmasından şikayetçiymiş.
çoğu kişi z4 (z3+) de keşke daha kalın ve daha fazla pil ömrü olsa demişler
şimdi de onu yapıyorlar ama yaranamıyorlar
Hocam bence 810 kullanmaz sony. Yani umarım kullanmaz eğer kullanırsa kesinlikle mobil bölüm kapatılır. Ölü doğan bir işlemcide inat etmek saçmalıktan başka bir şey olamaz. Sony gibi dev bir firmanın böyle bir hata yapacağını düşünmüyorum.810 mimli bir işlemci.Lg kullanır Samsung kullanır diğer Çinli firmalar kullanır yani az çok satış yapan kendi yağında kavrulan fanları daha deli olan marka kullanır anlarım ama Sony ve Htc bu işlemciden uzak durmalı.
Bu bağlamda Sony'nin herhangi bir ilerleme yaşayacağını sanmıyorum.Çünkü batıyor ama herhangi bir çırpınışı yok aynı devam.
2.500 lira üzeri fiyat da çekerler ne anladım bu işten.
Sony bence çok rahat bu kadar rahat olmamalı.
6 plus'ı bilmiyorum hocam, tasarım olarak harika telefonlar ikiside. Ama şarj konusunda ben öyle düşünmüyorum.iPhone 6 Plus'ta şarj yetmeme gibi bir durum yok. 6'yı bilmiyorum.
Compact fenaxperia z5ler
en büyük olanı soruyorsan z5ultra en küçüğü ise z5 compact3.cü cihaz ne
sony bugünmü tanıtacakZ5 Compact'ta sarı renk kullanmışlar, inşallah Z1 Compact'taki gibidir
17:00 da başlıyorsony bugünmü tanıtacak
Fiyattan sizinti ver muro
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?