O da doğru bakalım Z4 nasıl olacak 2 model çıkacak diyorlar amerika ve avrupa modelleri amerika modelinde 4GB ram 2k ekran varmış ama avrupa modelinde 3GB ram Fullhd ekran varmış galibaDonanımla alakası yok o işlerin. Üzerine yeni cihaz çıktıkça önceki model geri planda kalır.
Huawei başkanının dediği gibi tamamen gereksiz ve pazarlama amaçlı yenilik gibi gözüküyor. Ayrıca batarya düşmanı. (ekran çözünürlüğünü diyorumVe tüm şirketlerin artık bir şeyler geliştirmesi gerek sürekli rami bir arttır, çözünürlüğü yükselt ve yeni çip set nereye kadar. =P
)Bence destek vermesi normal s4 ve htc One da ayni zamanda tarihte çıktı sayılır 2 ay var aralarında ve hepsinde lolipop alacak hatta s4 en önce aldıZ3 varken Sony z1 değil
Bu serinin atası Z ye bile lolipop verecekse bence gayet iyi destek konusunda

Alabilir. Bu cihazlar 6 ayda bir çıktı sonuçta ve ara modellerde var. Bkz: Z, Z ultra, Z tablet, Z1, Z1 compact, Z2, Z3, Z3 compact, Z3 tablet compactBence destek vermesi normal s4 ve htc One da ayni zamanda tarihte çıktı sayılır 2 ay var aralarında ve hepsinde lolipop alacak hatta s4 en önce aldı![]()

Anti Sony ci falan mısın arkadaşım?Kimse demedi onlara o kadar model çıkarın diye yani demek istediğim güncelleme şeyini abartmayın emsal cihazlar da alıyor güncellemeyi sony nin z serisi sanki ilk telefonu 4 yıl önce cikmista hala güncelleme veriyor gibi oluyor oysaki s4 ve one m7 yle ayni tarihte çıktı![]()
Arkadaşlar ya cynogenmod 12 hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç başka bir rom (rom deniyor herhalde) kurmadım ama sony'nin arayüzü bana göre çok ama çok resmi. pek fazla sevdiğim söylenemez. Cynogen grubu da çok daha iyi sistemler üretiyor diye duydum. Acaba erken mi davranmış olurum cynogen için. Bir de sony'nin arayüzünü yeni arayüzünü merak ediyorum falan filan. Küçük bir soru cynogen kuran var mı aranızda. Selamlar hoş forumlar![]()
Eyvallah dostumCM12 için erken bence. Theme engine beta sürümünde zaten.
Sen şimdi ne kullanıyordun? Telefon olarak