Telefon Tavsiyesi Xperia Z1 mi iphone 5s mi

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Oyun veya uygulamalar kullanmak istiyorsan z1. Hem android, hemde şarj süresi çok. Yok eğer oyun oynamıyorsan veya uygulamalar kullanmıyorsan 5s derim.
Neden android? Çünkü hem oyunları, uygulamaları ücretsiz. Playstorde ücretlilerde var ama ücretsiz olarak indire biliyorsun. İphone de ücretsiz olarak indire bilmiyorsun malesef. Hemde çok şarj gediyor.
25pp ne güne duruyor :D

Invoke

Invoke

Üye
IOS'ta da ücretsiz oyun yüklemek çok basit.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
sonynin androidini kullanma fırsatım olmadı ancak android özgürlük olduğu için ben olsam z1 alırdım

Türe

Türe

Üye
Oyun veya uygulamalar kullanmak istiyorsan z1. Hem android, hemde şarj süresi çok. Yok eğer oyun oynamıyorsan veya uygulamalar kullanmıyorsan 5s derim.
Neden android? Çünkü hem oyunları, uygulamaları ücretsiz. Playstorde ücretlilerde var ama ücretsiz olarak indire biliyorsun. İphone de ücretsiz olarak indire bilmiyorsun malesef. Hemde çok şarj gediyor.

Ekstra yöntem ile garantiyi bozmadan yükleyebilirsin.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap

uygulama ve Optimizasyon olarak iOS daha iyidir. androidin avantajı özgürlük.

MaxipmaN

Üye
mağazadan uygulama kalktı mı maxicepten hemen yüklerim dersen android :D room root vs uğraşmam dersen ve güncelleme istersen 5s

ozakin70

ozakin70

Üye
İki cihazında kullanım alanları farklı öncelikle isletim sistemine karar ver + ve -lerini arastir sonra cihaza bak simdi biri ios super stabilite kasma yok oyunlar ilk iosa geliyor ve cihazı temiz kullandığın surece fazla fiyatı düşmüyor biri android inanılmaz özgürlük bluetooth büyük ekran su dayanıklığı yani işin zor;)

ArMaGeDdOn_87

Üye
bence 5s

fk555897

fk555897

Üye
Bence bilmediğin konularda yorum yapma. 25pp sayesinde iOS işletim sistemli telefonlara oyun yükleyebiliypruz. Hem de AppStore gibi uygulamalar eklediği gün 25pp'ye yükleniyor. Ben 5S öneririm.

smartphone007

smartphone007

Üye
Bence bilmediğin konularda yorum yapma. 25pp sayesinde iOS işletim sistemli telefonlara oyun yükleyebiliypruz. Hem de AppStore gibi uygulamalar eklediği gün 25pp'ye yükleniyor. Ben 5S öneririm.
25pp virüslü neden kullanıyorsunuz anlayamıyorum.

Never Back Down

Never Back Down

Üye
smh60

smh60

Üye
Bende görmüstüm ios ciddi anlamda kapalı bir sistem :)

Üst Alt